ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Air: Show room

1:144 Boeing 737-284 adv OLYMPIC AIRWAYS

<< < (3/3)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:
φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια. καποιες ατελειες διορθωθκαν μετα τις συμβουλες ενος καλου φιλου οπως τα στραβα παραθυρα του πιλοτηριου και οι στραβες λωριδες στο πισω μερος της ατρακτου καθως και το τεντωμα της HF κεραιας, Συντομα θα αναρτησω νεες φωτο του τελειωμενου μοντελου!

--- Παράθεση από: Αλεξης. στις Οκτωβρίου 28, 2020, 12:14:57 πμ ---Φιλιππε πολυ ωραιο.
Το φτιαχνο και εγω αυτον τον καιρο, απο την ιδια εταιρεια.
Θα διαφωνισω ομως μαζι σου για την ποιοτητα του κιτ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Χαραξη λες και ειναι 1/72 και απο εφαρμογη και ποιοτητα χυτευσης...κλαψτα.
Αληθεια ποιους κωδικους της MRP χρησιμοποιησες;
Και εγω αυτα τα χρωματα θα χρησιμοποιησω.
Μπραβο και παλι.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αλεξη σ ευχαριστω πολυ! Η αλθεια ειναι οτι εχω πιασει και πολυ καλυτερα κιτ στο παρελθον απλα ειμαι παντα σχετικα γενναιοδωρος με τον σχολιασμο της ποιοτητας ενος κιτ μιας και πιστευω οτι ολα ερχονται με λιγοτερη ή περισσοτερη δουλεια σε ενα επιθυμητο αποτελεσμα!!! λοιπον οσον αφορα τα χρωματα που χρησιμοποιησα ειναι το white φυσικα για τις λευκες επιφανειες και ενας συνδυασμος των MRP-39 FS36270 70% και MRP-246 FS36628 30%. Καποιες διορθωσεις στις μπλε λωριδες εγιναν με συνδυασμο μπλε και μαυρου της Gunze αλλα δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη τους κωδικους.

καλσπερα στην ομαδα και χρονια πολλα για τν Εθνικη μας Εορτη. εκανα καποιες διορθωσεις μετα απο υποδειξεις φιλου οσον αφορα τα παραθυρα του κοκπιτ τις λωριδες κατω απο το καθετο σταθερο την κεραια HF και την APU που ηταν λαθος και παραθετω μερικες νεες φωτογραφιες!

Scrat:
Πολύ αληθοφανές και  με ωραίες φθορές εκεί που πρέπει  8)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση