ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Pre-45 Armor: Show room
M7 priest 1/76
g.roubis:
Καλησπέρα σε όλους,
Μετά από αρκετό κόπο σας παρουσιάζω το πρώτο μου ολοκληρωμένο έργο:
Το συγκεκριμένο κιτ με "προβλημάτισε " λίγο καθώς δεν ήταν αρκετά λεπτομερές και τα κομμάτια δεν ταίριαζαν απόλυτα. Το καλούπι του είναι από το 1979 αν θυμάμαι καλά, και φαντάζομαι τότε τα standards ήταν διαφορετικα.
Αναγκάστηκα να τρίψω όλες τις πλαινές πλευρές και να φτιάξω όλες τις λεπτομέρειες εκ του μηδενός. Επίσης έπεσε πολύ στοκαρισμα/τρίψιμο το οποίο λόγο μεγέθους είναι λίγο "tricky" αν θέλει κανείς να διατηρήσει όλες τις λεπτομέρειες.
Παρ' όλα αυτά το ευχαριστήθηκα και μιας και είναι το πρώτο μου, είναι ικανοποιημένος. Ήδη τώρα που το βλέπω ξανά μπορώ να διορθώσω κάποια πραγματα, πχ να σκουρινω λίγο τις πετρες. ::glossa:: Οποιαδήποτε κριτική είναι ευπρόσδεκτη.
KWSTAS:
Για 1ο μοντέλο είναι πολύ προσεκτικά φτιαγμένο - βαμμένο.
Εάν έχεις διάθεση , μπορείς να διορθώσεις ό,τι σου φαίνεται
πως χρειάζεται διόρθωση. Προσωπικά πάω στο επόμενο, αφού
το προηγούμενο αποτελεί ένα σκαλοπάτι εμπειρίας αλλά κι
ευχάριστης ενασχόλησης.
sluff:
Μια χαρά ειναι για πρώτη προσπάθεια και το βάψιμο του στο βασικό πράσινο είναι καλό,φθορές κτλ οσο θα ψάχνεσαι θα μαθαίνεις,κάθε επόμενο μοντέλο και καλύτερο.
Και η βάση καλη για 1η φορά,εγω για να προσπαθήσω να κάνω μια βάση πέρασαν πολλά χρόνια!
Με αερογραφο βάφεις? ::salut::
Periklis74:
Για πρώτη προσπάθεια θα χαρακτήριζα το μοντέλο ως πάρα πάρα πολύ καλό !!!! Καθε επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο. Καλες κατασκευές ευχομαι ::salut:: ::salut:: ::salut::
g.roubis:
--- Παράθεση από: sluff στις Οκτωβρίου 20, 2020, 06:38:04 μμ ---Με αερογραφο βάφεις? ::salut::
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι με αερογραφο βάφω φίλε μου, συγκεκριμένα για τη βάση πέρασα με μαύρο primer, μετά ένα απαλό καφέ και μετά ένα πιο σκούρο. Στη συνεχεια έπαιξα με λάδια και pigments.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους πραγματικα! Και για τα μηνύματα αλλά και για τη βοήθεια που πήρα διαβάζοντας το forum.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση