Αποστολέας Θέμα: Scale Games I: Alfa Romeo 8C 2300 Monza, 1:8, by Pocher  (Αναγνώστηκε 4381 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Scale Games I: Alfa Romeo 8C 2300 Monza, 1:8, by Pocher
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 16, 2021, 11:43:37 πμ »
Τι να πω; Ότι τα κάνεις να φαίνονται όλα εύκολα;
Αναμένουμε την ολοκλήρωση.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 16, 2021, 12:07:44 μμ »
Τι να πω; Ότι τα κάνεις να φαίνονται όλα εύκολα;
Αναμένουμε την ολοκλήρωση.
Μα πραγματικά έτσι είναι!Κωνσταντίνε τα κάνεις να φαίνονται όλα τόσο εύκολα και ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο άσε που με κάνεις να θέλω να το αγοράσω άμεσα και να το ξεκινήσω!
Και ΔΕΝ κάνω πλάκα,αλήθεια το λέω!
Αναμένω να το δω ολοκληρωμένο με ωραίες φωτογραφίες στην φύση! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος KonstantinF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Κλίμακα 1/12 και άνω...
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 16, 2021, 05:46:26 μμ »
Κώστα και Αλέξανδρε, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!

Αλέξανδρε, αν πραγματικά το θες, καν' το (αξίζει τα λεφτά του), αλλά βιάσου. Τα άφτιαχτα Pocher εκείνης της εποχής (σειρά Classic) με τον καιρό τελειώνουν κι οι τιμές ανεβαίνουν. Το καλό με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι το βρίσκεις ακόμα σχετικά εύκολα στο eBay και σε λογικές για Pocher τιμές. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες συμφέρουσες προσφορές είναι από ΗΠΑ/Αγγλία (εξοργιστικά τέλη εκτελωνισμού εδώ) ή από Ρωσία (δεν τους εμπιστεύομαι, υπάρχει πολλή Μαφία...).

Φωτογραφίες στη φύση δεν θα υπάρξουν αυτή τη φορά λόγω καιρού και lockdown, αλλά θα φροντίσω να είναι μπόλικες στη βεράντα με το που θα βγάλει λίγο ήλιο.

Καλή Κυριακή!

Αποσυνδεδεμένος hellenicopter

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Τί Λωζάννη, τί Κοζάνη...
  • A.S.A.P.: As Scale As Possible
    • Hellenicopter
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 16, 2021, 06:13:13 μμ »
Καλησπέρα Κώστα,

Κούκλα η Ιταλίδα, ό,τι και να γράψω θα πέφτει λίγο. Υπέροχη δουλειά!

Οι λεπτομέρειες για το φινίρισμα και το γυάλισμα ιδιαίτερα χρήσιμες!

Μέχρι το επόμενο ΣΚ πολλούς χαιρετισμούς και προσοχή επίσης  ;)
Δημήτρης

Υ.Γ. Μου ήρθε και μια "τρελλή" ιδέα στο μυαλό, κατασκευή από το μηδέν αυτοκινήτου (ως τώρα είμαι στην φάση του 3Δ σχεδιασμού και κατασκευής ενός Ε/Π από το μηδέν). Ξέρεις μήπως πού θα μπορούσα να βρω σχέδια;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 16, 2021, 06:27:02 μμ »
Καλησπέρα Δημήτρη!

Είστε κι εσείς αποκλεισμένοι από τα χιόνια όπως και Outre Sarine; Κι εδώ πάντως κρύο κάνει ξαφνικά...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, ωραίο έγινε, αν και τελικά υπάρχουν και κάποιες ατέλειες. Το καπό, π.χ. δεν κάθεται πολύ καλά στα πλαϊνά του. Ευτυχώς θα μείνει ανοιχτό από τη μια πλευρά για να φαίνονται τα εντόσθια!

Scratch build αυτοκίνητο είναι μεγάλη υπόθεση. Τι περίπου έχεις στο μυαλό σου; Ποιας εποχής; Πολιτικό ή αγωνιστικό; ένας φίλος έφτιαξε ένα Land Rover εκ του μηδενός από φύλλα και προφίλ στυρενίου. Απ' ό,τι καταλαβαίνω εσύ θες να τυπώσεις τα κομμάτια σε 3D. Σου στέλνω περισσότερες πληροφορίες σε e-mail (το έχω το δικό σου;)

Καλό βράδυ
Κώστας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 23, 2021, 12:22:58 μμ »
Καλημέρα σε όλους! Έπειτα από 4,5 μήνες τελειώνει εδώ η κατασκευή ενός ακόμα Pocher, του τελευταίου της σειράς Classic. Με δεδομένο ότι παράλληλα δούλευα και τις δύο άλλες κλίμακες, είναι πιθανότατα η πιο σύντομη κατασκευή Pocher απ' όσες έχω κάνει. Χουατέβερ...

Την εβδομάδα που πέρασε αποπερατώθηκε η εξάτμιση, μονταρίστηκαν τα παρμπρίζ και τοποθετήθηκαν τα τελευταία σύρματα ασφαλείας:

Για την θερμομόνωση της εξάτμισης χρησιμοποιήθηκε απλός λευκός σπάγγος αφού πέρασε μια νύχτα βουτηγμένος σε δυνατό μαύρο τσάι για να πάρει χρώμα. Και αφού παρέλαβα και το κουτί της (μου το έφτιαξαν σε χρόνο ρεκόρ: 3 ώρες!) η ωραία ιταλίδα φωτογραφήθηκε κατά τα ειωθότα στο σπιτάκι της:

Περισσότερες φωτογραφίες και αξιολόγηση του κιτ στα τελειωμένα: https://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=36112.new#new.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις εποικοδομητικές σας παρατηρήσεις όλους αυτούς τους μήνες και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 07, 2021, 12:21:55 μμ »
Κωνσταντίνε, τα συγχαρητήριά μου για την φανταστική δουλειά που έχεις κάνει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο και χάρμα οφθαλμών.

Κλέβω τέχνη και κρατάω σημειώσεις για όταν αξιωθώ να πιάσω κι εγώ τη δική μου 1:8 8C 2600 MM Scuderia Ferrari (project που το φυλάω για μετά την συνταξιοδότηση αν πάρω ποτέ και δεν έχω στραβωθεί τελείως φυσικά  :lol:)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 07, 2021, 02:07:45 μμ »
Φύλαξέ την ως κόρην οφθαλμού φίλε μου, η Mille Miglia αξίζει σήμερα μια περιουσία σαν άφτιαχτο κιτ. Αλλά αν θες την γνώμη μου, ξεκίνα την τώρα - όσο τα μάτια και τα χέρια είναι εντάξει - και μην περιμένεις την σύνταξη... Όπως έχουν τα πράγματα, δεν ξέρει κανείς πότε και αν θα την πάρεις. (Χτύπα ξύλο που λένε...)

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Tags: