Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Νόμιζα ότι δεν με ενδιέφερε καθόλου το θέμα "φιγούρες" μέχρι που γνώρισα τον
Μιχάλη Κοντράρο στο AthensCon 2018 και με την καθοδήγησή του κατασκεύασα την
πρώτη μου φιγούρα περίπου από το μηδέν. Ενάμιση χρόνο αργότερα και έχοντας φτιάξει κάποια κεφάλια και μπούστα στο ενδιάμεσο, έφτασα στην post apocalyptic, πάντα στα σεμινάρια του Μιχάλη. Τώρα δουλεύω μια συν μια στα 75 mmm (άντρας - γυναίκα) και στη συνέχεια θα κάνω πάλι μια συν μια στην 1/35 ενώ σκοπεύω σύντομα να πάω και σε μεγαλύτερα έργα. Είναι αλήθεια ότι τελευταία δεν αφιέρωσα χρόνο εκτός μαθημάτων στη γλυπτική γιατί έπεσα με τα μούτρα στο διοραματισμό και τις σκρατσιές. Από μια άποψη αυτά είναι συμπληρωματικά πράγματα.
Γιατί δεν την καλουπάρεις σε blue stuff; Βέβαια θα είναι λίγο δύσκολο με τα χέρια κλπ κολλημένα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Κάποια επόμενη ίσως γιατί στο καλούπωμα δεν έχω προχωρήσει όπως θα ήθελα στις απόπειρες που έχω κάνει.
Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας παρουσίαζες σιγα-σιγα το βάψιμο της(μιας και τώρα εχω καταπιαστεί με βάψιμο φιγούρας και είμαι πανασχετος), να έχω έναν οδηγό, έχω διαβάσει και δει αρκετά αλλά αλλιώς είναι να συμβουλεύει κάποιος εδώ πέρα.
Στο βάψιμο φιγούρας δεν είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εσένα. Αν εξαιρέσουμε τις 35άρες για χρήση σε διοράματα (χωρίς πολλά πολλά), έχω βάψει μόλις μιάμιση φιγούρα. Τώρα έχω αρχίσει να την ψάχνω. Παρόλα αυτά μπορώ να βάλω το βάψιμο σταδιακά για να βλέπεις τα λάθη μου, αν αυτό βοηθάει.
Φιλε σταματα ότι κανεις και άρχισε το σκάλισμα γιατί το έχεις το αντικείμενο !!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ για τη θερμή παρότρυνση. Μου είναι δύσκολο να αφήσω το διοραματισμό και τα άλλα μου χόμπυ (πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης) αλλά πάντως το σκάλισμα μου προσφέρει μεγάλη χαρά και θα αυξήσω το χρόνο που αφιερώνω.