Αποστολέας Θέμα: Ξεβρασμένο monster  (Αναγνώστηκε 1507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Ξεβρασμένο monster
« στις: Ιουνίου 24, 2020, 08:57:47 πμ »
Δυστυχώς δεν μου βγήκε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Το monster βγήκε ακριβώς αυτό όπως το ήθελα, η βάση μου βγήκε και αυτή όπως ήθελα (η άμμος, τα φύκια, το κύμα...) αλλά ο συνδυασμός τους δεν βγάζει μια απόκοσμη μελαγχολία που ήταν η ατμόσφαιρα και η διάθεση που ήθελα όταν το έφτιαχνα. Δυστυχώς οι θάλασσες δεν διορθώνονται εύκολα με ένα βάψιμο όπως μπορεί να γίνει στο έδαφος. Στην επόμένη προσπάθεια ίσως το πετύχω. Οπότε το βάζω εδώ απλώς για την ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Ξεβρασμένο monster
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 24, 2020, 11:38:57 πμ »
Η ιδέα είναι καλή. Μου θυμίζει κάποια concept arts.

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 24, 2020, 03:28:02 μμ »
Ευχαριστώ, Κώστα. Όπως είπα θα το ξαναδουλέψω. Βασικά είναι μέρος μιας ιδέας για ολόκληρη σειρά από βινιετούλες. Ελπίζω να βρω το χρόνο να τις κάνω.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 24, 2020, 06:47:06 μμ »
Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος Periklis74

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ιωαννινα
  • WWII Armor 1/72 , planes 1/48 .
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 25, 2020, 05:17:01 μμ »
Εξαιρετική η  ιδέα  σου Κωστή.  Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η τοποθέτηση του monster παράλληλα και όχι κάθετα προς την παραλία πιθανόν με ένα πτερύγιο που θα έλειπε ένα τμήμα του μετά από μάχη με ένα άλλο θαλάσσιο τέρας.....  λέω εγώ τώρα..... !!!!! Περιμένω και εγώ να δω  την υπόλοιπη σειρά  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 26, 2020, 04:31:04 μμ »
Εξαιρετική η  ιδέα  σου Κωστή.  Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η τοποθέτηση του monster παράλληλα και όχι κάθετα προς την παραλία πιθανόν με ένα πτερύγιο που θα έλειπε ένα τμήμα του μετά από μάχη με ένα άλλο θαλάσσιο τέρας.....  λέω εγώ τώρα..... !!!!! Περιμένω και εγώ να δω  την υπόλοιπη σειρά  ::salut:: ::salut::
παραλληλα οντως η λοξα(αν μπορεις)
θα προσθετα μια ιδεα μιας και ειναι θεμα φαντασιας,να προσθεσεις στο κεντρικο θεμα monster για να κυριαρχησει,χρωματα πρασινο ας πουμε με κιτρινες βουλες ,ξερεις εσυ....
η ιδεα του περικλη ειναι θαυμασια,για ακομη ενα τερας νικητη στο βαθος
Τωρα αν θελεις σωνει και καλα αποκοσμη ατμοσφαιρα ,δεξια και αριστερα μαυρα βραχια ψηλα και μυτερα και σκουρα θαλασσα,καλυψε και την χαρωπη αμμο με φυκια και.....λεμε τωρα :lol:

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 26, 2020, 06:04:12 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλια και τις ιδέες. Τις κρατώ όχι μόνο για τα επόμενα αλλά πιθανόν να μου δίνει και μια λύση στο υπάρχον. Θα δω αν μου βγαίνει στην πράξη και τότε θα την παρουσίασω.

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 27, 2020, 03:31:37 μμ »
Αφού βαλθήκαμε να χαλάσουμε την απλότητα, εγώ θα έλεγα να προσθέσεις ένα 4Χ4 (σε ποια κλίμακα άραγε) με σημάδια από τις ρόδες στην άμμο και ένα σαστισμένο τύπο να κοιτάζει το κήτος και να ξύνει το κεφάλι του...

Όμως και έτσι δε με χαλάει.

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 04, 2020, 08:08:44 πμ »
Τελικά αποφάσισα να προσθέσω λίγο δράμα στη σύνθεση για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Παράλληλα δουλεύω την επόμενη σύνθεση με παρόμοιο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2020, 11:51:17 πμ »
Δυστυχώς δεν μου βγήκε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Το monster βγήκε ακριβώς αυτό όπως το ήθελα, η βάση μου βγήκε και αυτή όπως ήθελα (η άμμος, τα φύκια, το κύμα...) αλλά ο συνδυασμός τους δεν βγάζει μια απόκοσμη μελαγχολία που ήταν η ατμόσφαιρα και η διάθεση που ήθελα όταν το έφτιαχνα. Δυστυχώς οι θάλασσες δεν διορθώνονται εύκολα με ένα βάψιμο όπως μπορεί να γίνει στο έδαφος. Στην επόμένη προσπάθεια ίσως το πετύχω. Οπότε το βάζω εδώ απλώς για την ιστορία.

Κι όμως, κατ' εμέ, βγάζει μελαγχολία και μυστήριο, Κωστή ..!
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2020, 12:03:15 μμ »
Θοδωρή, ευχαριστώ για το σχόλιο σου και χαίρομαι που βλέπεις αυτό που ήθελα να δώσω.

Tags: