Καλησπερα.Ειμαι ο Γιωργος,35 ετων απο Αθηνα.
Η ενασχοληση μου με τον μοντελισμο ξεκινησε παιδακι οταν οι γονεις μου με πηγαιναν βολτα στην Φωκιωνος Νεγρη και υπηρχε ενα μαγαζι μοντελισμου χαμηλα δεξια στην Φωκιωνος οπου και χαζευα τα μοντελα.Ετσι ξεκινησα να φτιαχνω αεροπλανακια,αρματα αλλα και αγωνιστικες μοτοσυκλετες της εποχης (καθοτι τρελα με της μηχανες μεχρι και σημερα).Φυσικα με τον παιδικο τροπο,κοβοντας τα κομματια με τα χερια,μονοχρωμο βαψιμο με πινελο,αυτοκολλητα και τελος.
Απογοητευτηκα καθως δεν μπορουσα να τα διατηρησω,η μανα μου με καθε ξεσκονισμα εσπαγε και απο 3 κομματια (ακομα της το φυλαω) με αποτελεσμα μετα απο ενα διαστημα να ειναι για πεταμα.Μεγαλωσα,αλλαξαν και τα ενδιαφεροντα μου και το παρατησα.
Τωρα μετα σχεδον απο 25 χρονια και ενω το σκεφτομαι καιρο το πηρα αποφαση,κατεβηκα στην ιπποκρατους,πηρα ενα Tamiya M1A1 Abrams 1/35 και μερικα φτηνα εργαλεια και χρωματα και ξεκινησα ξανα απο το μηδεν.Το αποτελεσμα ηταν οτι περασα φανταστικα και ενω το πηγα σιγα σιγα επιανα τον εαυτο μου να ανυπομονει να γυρισει σπιτι για να το συνεχισει.Επειδη δεν ειχα σκοπο σαν πρωτο κιτ για πολυπλοκες βαφες κ τεχνικες διαλεξα κατι συγχρονο.
Το ενδιαφερον μου ειναι ο Β παγκοσμιος πολεμος,κυριως αρματα αλλα θα ηθελα πολυ μολις αποκτησω λιγο εμπειρια και εχω κ τον χωρο να κατασκευασω καποια πλοια 1/350 οπως το Yamato και το Bismarck.
Προς το παρων αναμενω ενα Trumpeter KV-2 και ενα Zvezda Panzer IV Ausf E οπου και θα πειραματιστω με εφε παλαιωσης και καιρικων φαινομενων.Προσπαθω να παρω αρκετες πληροφοριες απο το φορουμ αλλα και απο το Youtube και ισως καποια στιγμη να ποσταρω και καποιες φωτο για σχολια και συμβουλες.Συγχαρητηρια για το φορουμ σας και καλη συνεχεια.
υγ.(Αν καποιος γνωριζει πιο ηταν αυτο το μαγαζι στην Φωκιωνος θα ηθελα πολυ να μαθω τι εγινε,αν μεταφερθηκε καπου η εκλεισε τελειως.)