Όλα ή σχεδόν όλα είναι από 10/άρι μακετόχαρτο -αυτό με το γκρί εσωτερικό. Κτίρια, μαντρότοιχος, μυλόπετρα και φραγκοσυκιές.
Όντως η Κρήτη από πλευράς χλωρίδας είναι όπως λες, χωρίς αυτό να αποκλείει τις φραγκοσυκιές δυτικά, ανακατεμένες με μη κακτοειδή, όπως συμβαίνει & στην ΒΔ Πελοπόννησο, ακόμη & στην γειτονιά μου(αρκτική Πάτρα) έχουμε πολλές. Τώρα για καρπούς:
"Τα φυτό ανθίζει σε τρία ευδιάκριτα χρώματα: λευκό, κίτρινο και κόκκινο. Τα άνθη εμφανίζονται για πρώτη φορά στις αρχές Μαΐου, από τις αρχές του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο και οι καρποί ωριμάζουν από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο. Οι καρποί συνήθως τρώγονται,..."από το
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%ACΠαρατηρώ τις "γειτόνισσες",ούτε καν άνθισαν.Τα χρωματιστά άνθη είναι πειρασμός για προσθήκη χρώματος στο διόραμα...όπως & η αναρριχώμενη περικοκλάδα-καλή πρόταση , όπως το σύρμα για το μπουρί.
Έχω δρόμο ακόμη-τραπεζοκαθίσματα, κρεμάστρα, φλιτζανάκια για το καφενείο, γλάστρες από "γκαζοτενεκέ" για την ταράτσα, κουρτινάκια για το καφενείο-απαραίτητα για το "μυστικό"(όχι δεν είναι ούτε ο εύελπις που ξέχασα στην αναφορά στο "καστινγκ", ούτε η γάτα που θέλει η κόρη μου στα κεραμίδια. )
Χαίρομαι που αρέσει ως εδώ.