ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Dio: Γενική συζήτηση-Reference

Βυθισμενο αεροπλανο του Β ΠΠ

<< < (5/5)

HEL(las):
@Kostis Pap σ ευχαριστω για ολες τις χρησιμες και αγνωστες πληροφοριες για μενα , οσο και για τον κοπο που μπηκες να ψαξεις για το υλικο.
Μετα απο τις συμβουλες ολων σας, αποφασισα να αποφυγω το πληρως βυθισμενο και να παω σε μια λυση με ενα μισο-βυθισμενο και μαλλον κατα το ημισυ χωμενο στον βυθο. υπολογιζω οτι το παχος του νερου θα ειναι 1,5 - 2 cm , σιγουρα πιο κατω απ'την βαση της καλυπτρας, υπολογιζω προχειρα γυρω στα 400γρ υγρο .
Το ιδανικο θα ηταν κατι τετοιο
αλλα θα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος αν βγει κοντα σε αυτό
 ::salut::

Kostis Pap:
Πολύ σωστή απόφαση! Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις κάτι πιο βατό σε πρώτη φάση και αργότερα έχοντας μάθει τα τερτίπια του υγρού γυαλιού θα κάνεις και το πλήρως βυθισμένο.
Κι εγώ θα ήθελα να κάνω ένα βυθισμένο έχοντας δει φοβερά όμορφες κατασκευές αλλά προς το παρόν με αποτρέπουν οι δυσκολίες.

nikosmadakis:
το υγρό γυαλί χύτευσης της Αλφακεμ κάνει λέει για μέχρι 5-6 εκατοστά βάθους. Το χρησιμοποιεί και ο Μιχάλης - 4thecraft (δείτε το κανάλι του στο youtube) και μου έχει πει ότι είναι η καλύτερη που έχει δοκιμάσει. Βέβαια είναι ακριβή στα 45€ /1,4κιλά. Έχω πάρει να κάνω δοκιμές αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα για να σας πω αποτελέσματα.

Kostis Pap:
Μάλιστα! Ευχαριστούμε πολύ! Είδα τα βίντεό του στο youtube. Το γερμανικό υποβρύχιο έχει αντίστοιχες απαιτήσεις με το βυθισμένο αεροπλάνο. Έριξε τη ρητίνη της αλφακεμ με τη μία χωρίς πρόβλημα. Η τιμή όντως βαράει. Πρέπει να είναι κανείς σίγουρος τι κάνει πριν χρησιμοποιήσει μεγάλη ποσότητα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση