ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Dio: Γενική συζήτηση-Reference

Κατασκευη αναρριχωμενων φυτων

(1/2) > >>

zithon-tasos:
Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να βρω καποια ιδεα, μηπως ξερετε καποιον τροπο για να κατασκευασω καποιο αναρριχωμενο φυτο σε κλιμακα 1/35 ?

KWSTAS:
Εννοείς ότι δεν βρήκες προϊόν γι αγορά ή δεν βρήκες
πως να το κάνεις; Επίσης ποια αναρριχώμενα εννοείς,
κισούς κλπ ή σε τροπικό δάσος;

zithon-tasos:
Θελω να το κανω μονος μου. Τυπου κισσο. Βρηκα βιντεο που το κανουνμε σχοινι, αλλα δεν με ικανοποιει...αν εχει καποιος εναν καλυτερο τροποθα ειμαι ευγνωμων...

Ernst Barkman:
Άν πληκτρολογήσεις ivy ή vine και δίπλα τη λέξη diorama στο google,βγάζει πολλά αποτελέσματα.Τα πραγματικά φυτά που μπορείς να συλλέξεις από την ύπαιθρο και μοιάζουν υπό κλίμακα με αυτά που επιθυμείς να αναπαραστήσεις είναι μία καλή επιλογή.Φυσικά πάντα υπάρχει το πρόβλημα της συντήρησης για να μην σαπίσουν-διαλύσουν  :? Εγώ τώρα πειραματίζομαι με τη γλυκερίνη σε διάφορες αναλογίες και χρόνους μουλιάσματος.Τα αποτελέσματα διαφέρουν από φυτό σε φυτό.Η νεκροψία θα δείξει...  :mrgreen:

:wink: ::salut::

KWSTAS:

--- Παράθεση από: zithon-tasos στις Απριλίου 05, 2020, 09:48:09 πμ ---Θελω να το κανω μονος μου. Τυπου κισσο. Βρηκα βιντεο που το κανουνμε σχοινι, αλλα δεν με ικανοποιει...αν εχει καποιος εναν καλυτερο τροποθα ειμαι ευγνωμων...

--- Τέλος παράθεσης ---

Με μερικές ρίζες λοιπόν ή τυλιγμένο σύρμα περασμένο με στόκο
κάνεις τα κλωνάρια και με κάποιο είδος φυλλώματος όπως της
Noch , με coarse turf ή με ένα εργαλειάκι που κόβει φύλλα όπως
αυτό της Green Stuff World , το φύλλωμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση