Αποστολέας Θέμα: Mirage F1 1:72 Special Hobby  (Αναγνώστηκε 943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Scrat

• Τρελοκαμπέρος!
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Road to nowhere, leads to me!
Mirage F1 1:72 Special Hobby
« στις: Μαρτίου 19, 2020, 01:15:33 μμ »
Και ένα f1 απο εμένα. Τώρα που έσκασε και ο ιός, κεφάλια μέσα και φουλ οικιακή ψυχαγωγία και να εχουμε την υγειά μας...
Είναι της τσεχοουγγρικής Special Hobby, νέο κιτ, καλές γραμμώσεις και εφαρμογή, πέραν του παράξενου ρίγχους που για να συναρμολογηθεί είναι σαν να κολλάς μια κυλινδρική επιφάνεια κομμένη διαγωνίως, κάτι που σε εμένα, ήταν ανάγκη να μπει τελευταίο, το πιτότ έσπασε -νέο μου ρεκόρ- 4 μέρες μετα τη κόλληση. Οπότε έβαλα μύτη καρφίτσας κλασσικά.

Χαλκομανίες, οπλισμοί και ατρακτίδια είναι πολύ καλά ποσοτικά και ποιοτικά. Το κιτ προσφέρει magic (i kai ii), super 530, και καβάτζα καλύπτρες για το διθέσιο, pod φωτογραφικά και ECM σε αυθονία και  επέλεξα  βαφή και decals της έκδοσης desert (Djibuti C200).
Το μόνο που δεν πρόσεξα είναι οι no step λωρίδες που νομίζω στην έκδοσή αυτή είναι οι διαφανοκόκκινες και όχι οι κιτρινωπές
Το κιτ βάφτηκε με hobby color h403 λαδί αρκριλικό , vallejo sand brown 71.034 και το κατω μέρος: usaf light grey της ίδιας κατηγορίας 71.276 και όλα αυτά αραιώθηκαν με azax. Παρκετίνη μετά, χαλκομανίες και βερνίκι.
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο, είμαστε όλοι μαθητάδες εδώ, του μοντελισμού!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
Απ: Mirage F1 1:72 Special Hobby
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2020, 06:13:18 μμ »
Όμορφο το γαλλάκι σου! Από τις πιο ωραίες παραλλαγές των Mirage αυτή που διάλεξες. ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
Απ: Mirage F1 1:72 Special Hobby
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2020, 07:59:00 μμ »
Ωραία η παραλλαγή, αλλά μου φαίνεται σαν να έπεσε λίγο παχύ το χρώμα. Ίσως λίγο πιο ελαφριά χέρια χρώματος. Πάντως καλή προσπάθεια! ::salut::

Tags: