Καλημέρα σε όλους!
Φίλε Ηλία δεν ξέρω αν έχεις παρεξηγήσει το ύφος μου καθώς στο γραπτό λόγο είναι εύκολο να συμβεί αυτό.
-Σου ανέφερα πως τα καθίσματα είναι απλοικά, που είναι, όπως και ότι το κόκπιτ έχει λάθη, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να σου κυκλώσω σε φωτό τι λείπει ή ότι είναι λάθος. Αν τα κίτ γενικότερα ήταν τόσο πλήρη απο το κουτί θα κόστιζε το καθένα τρείς φορες πάνω και δεν θα υπήρχαν εταιρείες με βελτιωτικά (μπά κάτι θα βάζανε ακόμα!). Ο καθένας προσθέτει την λεπτομέρεια που θέλει να προσθέσει.
-
Αντικειμενικά το κίτ της italeri όταν βγήκε ήταν ένα μέτριο απλό μοντέλο με χαμηλή τιμή. Με τα σημερινά δεδομένα είναι ένα κίτ κάτω του μετρίου με μόνο πλεονέκτημα την χαμηλή τιμή.
-Στην αναφορά σου ότι δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια αλλά θα φτιάξεις ένα tomcat με παραλλαγή aggressor που βάφτηκε
ένα μόνο Α του NSAWC χρησιμοποιώντας ένα κίτ που είναι για Β, με συγχωρείς αλλά δεν είναι ότι δίνεις και τόσο μεγάλη βάση. Δικαίωμα σου φυσικά να το κάνεις δεν είναι κακό, αλλά ακριβές δεν θα είναι. Στην τελική δύο ακροφύσια απο Α βάλε, η βασική εξωτερική διαφορά είναι (Έψαξα τα spares δυστυχώς βρήκα μόνο ένα).
Φιλικότατα όλα τα παραπάνω, το χόμπυ μας κάνουμε απλώς κάποιοι απο εδώ έχουμε ένα κολληματάκι με τα γατιά!