για πιστότητα σε σχέση με το πραγματικό δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να σου πω.Κρίνοντας μόνο το πλαστικό κιτ ως προς την λεπτομέρεια, γράμμωση κλπ. κατά την ταπεινή μου άποψη το revell είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο F-15 που κυκλοφορεί και γενικά ένα από τα καλύτερα κιτ που έχω δει. Αν βάλεις στη ζυγαριά και την τιμή που πωλείται (αν το βρεις) τότε πραγματικά απορώ πως πουλάει η GWH. Για να είμαι ακριβής η άποψη που έχω για το κιτ της GWH βασίζεται σε φωτογραφίες από reviews που είχα δει για τα -C, αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει στα -Ε τα παρακάτω σημεία :
- το στυλ της γράμμωσης στο revell αγγίζει το τέλειο, όπως και άλλα κιτ που έγιναν εκείνη την εποχή (τέλη '90) από revell και άλλες εταιρίες όπως Accurate miniatures. Στο GWH μπορεί να είναι κάπως πιο πλούσια και να δίνει πριτσινοσειρές αλλά η γράμμωση αυτή καθεαυτή υπολείπεται σε φινέτσα.
- χείλη εκφυγής των πτερύγων, δες εδώ (στη μέση περίπου της σελίδας):
https://www.scalespot.com/onthebench/f15dj/build.htm , προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο σύγχρονο κιτ σε τέτοια τιμή να δίνει τέτοια χοντροκομένη λεπτομέρεια, στο revell είναι πολύ λεπτά ότι πρέπει για την κλίμακα.
- εξαγωγές, αυτές στο revell είναι οι τελειότερες που έχω δει σε πλαστικό, πολύ κοντά στις αντίστοιχες της Aires. Για το GWH δες πάλι το παραπάνω λινκ. Επίσης τα καθίσματα στο revell είναι εξαιρετικά.
-οι μικρές σχάρες-γρίλλιες στο πάνω μέρος της ατράκτου πίσω από τις εισαγωγές αέρα και δεξιά πίσω από το πυροβόλο στο GWH θυμίζουν κιτ της δεκαετίας του '80 (αν και στο κιτ της Hasegawa από εκείνη την εποχή είναι πολύ καλύτερες). Στο revell είναι τέλειες.
Γενικά το κιτ της GWH δίνει πληθώρα λεπτομέρειας (πχ. ανοικτά ηλεκτρονικά) που στο μάτι εντυπωσιάζει αλλά από ποιότητα προσωπικά θεωρώ ότι υστερεί. Γενικά νομίζω η GWH είναι λίγο υπερτιμημένη ως εταιρία και μάλλον πουλάει πολύ ακριβά τα απλώς καλά κιτ που παράγει.
Για το κιτ της Academy δεν ξέρω να σου πω, το μόνο review που βρήκα στο ιντερνετ έχει μικρές φωτογραφίες και δεν φαίνονται καλά οι λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερο από το Revell.
Αν τελικά πας για το Revell πρόσεξε να πάρεις την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του που έχει φουλ οπλισμό :
https://www.scalemates.com/kits/revell-04891-f-15e-strike-eagle--467753 , γιατί το είχε κυκλοφορήσει και πριν χρόνια σε διάφορα κουτιά χωρίς οπλισμό