Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση Αττικής, Σάββατο 12 Ιανουαρίου  (Αναγνώστηκε 4722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: Συνάντηση Αττικής, Σάββατο 12 Ιανουαρίου
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 09, 2019, 10:10:26 μμ »

Acta non verba (άκουα βέλμπα ή όπως το λένε τέλος πάντων... τό 'πιασες το υπονοούμενο... έτσι????) :!:

Ρε,regina rosa samali και κωκ!  ::glossa::

ʼν δεν δουλεύω,εννοείται πως θα αριβάρω.(Θέλω να τσιμπήσω κι ένα Nato Green  :wink:::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 09, 2019, 10:15:00 μμ »
Νομίζω ότι δεσποινιδούλα και Κωνσταντίνα στην θέση του ψηλού και άχαρου θα ήταν καλό και αχτύπητο δίδυμο για το μαγαζί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το πάν είναι το σωστό κοουτσάρισμα  :mrgreen: :wink:

O Donald Sutherland είμαι!!!!!!! ::glossa:: :mrgreen:

ΔΚ

Πρέπει να ομολογήσω ό,τι ήσουν καταπληκτικός στο "Citizen X"!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 09, 2019, 10:49:19 μμ »

Δεν θα το έλεγα με την πρώτη...Αλλά χωρίς μούσι και με γυαλιά
 ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown::
Spoiler (hover to show)

Να σου πω είχα μια υποψία...! Κοιτά να δεις που τελικά θα του ζητάω και εγώ αυτόγραφο. :lol: :lol: :lol:

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 11, 2019, 02:19:49 μμ »
Καλημέρα σας . Καλη χρονια σε όσους δεν τα έχουμε πει.
Προσωπικά και εμένα μου εχει λειψει το παρείστικο κλιμα που υπήρχε αλλα ας πούμε την αλήθεια που κανεις δεν τολμά να πει.

1.  μεγαλωσαμε αλλαξαν οι προτεραιώτητες μας και η συναντηση δεν αποτελει πια προτεραιωτητα.
2.  πια εχουμε αλλες υποχρωσεις ...παιδια..οικογενειες οικονομικες υποχρεωσεις
3.  η κριση επηρεασε λιγο αλλα οχι τοσο πολυ που να επηραεσει τις συναντησεις
4.  χαθηκε η μεγαλη παρεα που ειχε γελια και χαρες τις περισσοτερες φορες θα μιλησεις ή για την οικονομική κριση.. ή του μαλακες που μας φεραν εδω(οποιο και
     αν ειναι αυτοι. :mrgreen: :mrgreen:) ή θα μιλησεις για τι πως περνας... αν εισαι ανεργος...και σπανια για τα μοντελιστικα δρωμενα
5.  και το πιο σπουδαιο θεωρω πολλους ανθρωπους μας εχει χτυπησει ή η ανεργια ή το πορτοφολι ειναι αδειο.

απο τους παραπανω λογους που εχω συζητησει και με αλλους μοντελιστες δυστυχως αυτο αλλαξε. δεν νομιζω οτι ουτε το καφε μας φταιει καθως επίσης και τα στραβά μουτρα του καθε σερβιτορου. στο Lure δεν ήταν το τοπ των επιλογων μας αλλα περναγαμε καλα ...πολυ καλα. Μαλιστα μερικες φορες ενοχλουσαμε και τους εξω... οχι μονο τους μεσα, απο τις φωνες μας και τα γελια μας.
η σουσουραδα αντιθετως εχει πιο ποιοτικο μενου  (ισως λιγο πιο γκουρμεδιαρικο) αλλα παλι θεωρω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος

προσωπικα δεν κατεβαινω για τους εξης λογους
1. δεν μου περισευουν τα χρηματα
2. δεν εχω χρονο και τρεχω με υποχρωσεις
3. μερικες φορες γυμναστηριο
4. αντε με το ζορι να μαζευτουνε 10 νοματεοι που μεταξύ τους (καποιες περιπτωσεις) δεν μιλιουνται και πρεπει να επιλεξεις.

παντως και εγω καθε 2-3 μηνες κατεβαινω ετσι για να βλεπω ανθρωπους που μου λειπουν και για να νοσταλγησω.

(το αυθεντικό κείμενο δεν εμπεριεχει τόνους και εχει λάθη ορθογραφικα)  :mrgreen:

Σωστός και ορθώς Μήτσε,πιστεύω ότι η κρίση μάλλον μας άλλαξε,μεγαλώσαμε και χάθηκε αυτή η ηρωική και αθώα εποχή του modelclub της περιόδου 2005-2010 που σας γνώρισα και άντε να έλειπα τον χρόνο απειροελάχιστες φορές που μετριούνταν στα δάχτυλα τους ενός χεριού,προσωπικά θεωρώ ότι εγώ έκλεισα τον κύκλο μου στις συναντήσεις γιατί είχα κάπου βαρεθεί σαν Δημήτρης χωρίς παρεξήγηση σε αυτήν την απίθανη παρέα. 

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • Αντε γεια!!!!!
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 11, 2019, 02:38:08 μμ »
Την διετία 2011-13 που έμενα στην Αθήνα, είχα έρθει
σε κάποιες συναντήσεις και τις καταευχαριστήθηκα  :!:

Πλέον σας ζηλεύω που έχετε αυτόν τον κύκλο εκτός φόρουμ
καθώς τέτοια φαινόμενα στην επαρχία σπανίζουν