0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Acta non verba (άκουα βέλμπα ή όπως το λένε τέλος πάντων... τό 'πιασες το υπονοούμενο... έτσι????)
Νομίζω ότι δεσποινιδούλα και Κωνσταντίνα στην θέση του ψηλού και άχαρου θα ήταν καλό και αχτύπητο δίδυμο για το μαγαζί...
O Donald Sutherland είμαι!!!!!!! ΔΚ
Δεν θα το έλεγα με την πρώτη...Αλλά χωρίς μούσι και με γυαλιά Spoiler (hover to show) Φτυστός
Καλημέρα σας . Καλη χρονια σε όσους δεν τα έχουμε πει.Προσωπικά και εμένα μου εχει λειψει το παρείστικο κλιμα που υπήρχε αλλα ας πούμε την αλήθεια που κανεις δεν τολμά να πει.1. μεγαλωσαμε αλλαξαν οι προτεραιώτητες μας και η συναντηση δεν αποτελει πια προτεραιωτητα.2. πια εχουμε αλλες υποχρωσεις ...παιδια..οικογενειες οικονομικες υποχρεωσεις3. η κριση επηρεασε λιγο αλλα οχι τοσο πολυ που να επηραεσει τις συναντησεις4. χαθηκε η μεγαλη παρεα που ειχε γελια και χαρες τις περισσοτερες φορες θα μιλησεις ή για την οικονομική κριση.. ή του μαλακες που μας φεραν εδω(οποιο και αν ειναι αυτοι. ) ή θα μιλησεις για τι πως περνας... αν εισαι ανεργος...και σπανια για τα μοντελιστικα δρωμενα5. και το πιο σπουδαιο θεωρω πολλους ανθρωπους μας εχει χτυπησει ή η ανεργια ή το πορτοφολι ειναι αδειο.απο τους παραπανω λογους που εχω συζητησει και με αλλους μοντελιστες δυστυχως αυτο αλλαξε. δεν νομιζω οτι ουτε το καφε μας φταιει καθως επίσης και τα στραβά μουτρα του καθε σερβιτορου. στο Lure δεν ήταν το τοπ των επιλογων μας αλλα περναγαμε καλα ...πολυ καλα. Μαλιστα μερικες φορες ενοχλουσαμε και τους εξω... οχι μονο τους μεσα, απο τις φωνες μας και τα γελια μας.η σουσουραδα αντιθετως εχει πιο ποιοτικο μενου (ισως λιγο πιο γκουρμεδιαρικο) αλλα παλι θεωρω οτι δεν ειναι αυτος ο λογοςπροσωπικα δεν κατεβαινω για τους εξης λογους1. δεν μου περισευουν τα χρηματα2. δεν εχω χρονο και τρεχω με υποχρωσεις3. μερικες φορες γυμναστηριο4. αντε με το ζορι να μαζευτουνε 10 νοματεοι που μεταξύ τους (καποιες περιπτωσεις) δεν μιλιουνται και πρεπει να επιλεξεις.παντως και εγω καθε 2-3 μηνες κατεβαινω ετσι για να βλεπω ανθρωπους που μου λειπουν και για να νοσταλγησω.(το αυθεντικό κείμενο δεν εμπεριεχει τόνους και εχει λάθη ορθογραφικα)