0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασπιλο και αμόλυντο εεεε .... χμμμμμ όποτε ο ιταλός έκανε μεγάλη που..@ια !!!!!
Και για να σε μπριζώσω, αν θέλεις μπορείς να φτιάξεις και ένα ισραηλινό Μ60Α3.Ναι είναι αλήθεια, Μ603 υπηρέτησαν με τις IDF...
Το έχει ξανακάνει στο κιτ του Leopard 1a5 όπου είχε αφαιρέσει αρκετά κομματάκια...
Μ' αυτά κι αυτά (τα μπριζώματα), με βλέπω πάλι να μην τελειώνω μοντέλο
Αν μπορείς να το αφήσεις στο Γιάννη, να το πάρω με σώνεις ΜΦΧ
Μπά, μπά;;;εδώ μαζευτήκατε όλοι;;; ::cofee_proi::Αφήστε τον ήσυχο, μπας και ολοκληρώσει κανά μοντέλο εκτός των αυγουλοτέτοιων!!!Όχι τίποτα, σερφάρει στο γιουτιυμπι και δεν με αφήνει και εμένα σε ησυχία....
Αφού του αρέσει. Ασε βρε Ορέστη να κάνουμε λίγο το χαβαλέ μας Πολλή σοβαρότητα έχει πέσει τελευταία και ως γνωστόν "η σοβαρότης βλάπτει σοβαρά τα φόρουμ"
Θα σου δώσω έτοιμο, ούτε αντιγραφές ούτε τίποτα...
Καλό ξεκίνημά Μάνο. Τώρα που μου άνοιξε η όρεξη για τα άρματα γίνε σε παρακαλώ λίγο πιο σχολαστικός στην περιγραφή για να μάθω και τίποτα.
Να δω εγώ πότε θα παρουσιάσω ολοκληρωμένο μοντέλο μου...
Αφού του αρέσει. Ασε βρε Ορέστη να κάνουμε λίγο το χαβαλέ μας Πολλή σοβαρότητα έχει πέσει τελευταία και ως γνωστόν "η σοβαρότης βλάπτει σοβαρά τα σοβαρά φόρουμ"
Δεν είπα τίποτα!!!Για τις ιδέες που του βάζετε για το M60 λέω, και που θα έχουν ως αποτέλεσμα να ψάχνει μανιωδώς φωτογραφίες και βίντεο και να μου λέει συνέχεια: (ενώ εγώ θα προσπαθώ να κολλήσω, ή να τρίψω, ή τελως πάντων να μοντελάρω) «για δες και αυτό» ή «όμως και αυτό καλό είναι», «πσσσσσ... να τι θα φτιάξω»...Και στο τέλος θα καταλήγει να βλέπει στο γιουτιούμπ τον... «ροζ γάτο»Ή ακόμη χειρότερα την... ΠΑΤΡΑ....
Καλά... δε θα ξανάρθεις για μοντελάρισμα :
Όχι πάλι την Πάτρα!!!Εντάξει συγγνώμη!!!!Δεν θα το ξανακάνω!!!!
Spoiler (hover to show)"Ψιτ,ψιτ παιδί!Σταμάτα ό,τι κάνεις και κοίτα αυτόν το βιντεάκι στο Γιουτιούμπ όπου ένας Βραχμάνος φτιάχνει γραμματοκιβώτια με κάλτσες φαντάρων και ανθρακονήματα!Ωραίο εεε,ε;" ...
...Καλά αν μπλέξεις με λεπίδια,βιβλία,βιντεάκια και κοτσίδια ραββίνων,βλέπω να τελειώνει μαζί με τα εγκαίνια του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ!
Exω την εντυπωση οτι πρεπει να αλλαξεις και τους συμπαγεις κινητηριους που δινει η Ιταλερι με αυτους με τις οπες (εχει ο slingshot)
Νέο project εδώ και καμιά εβδομάδα.
Ευχαριστώ πολύ παίδες για την υπόδειξη. Θα δώ τι θα κάνω, ή θα πάρω από τον Κώστα ή θα τρυπήσω του κιτ ΜΦΧ
και..... θα το τελειώσεις..... ;;;;;;;
Τρύπα του κιτ, δυστυχώς του Κώστα δεν κουμπώνουν στις βάσεις της Ιταλέρι.