ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Heli: Show room

AH-1G Cobra, Special Hobby 1:72

<< < (2/2)

Sakis900:
 ::arrowred:: Νώντα σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι (πάλι!) σε Vietnam "mode" τον τελευταίο καιρό! Όντως το μοντέλο της Special Hobby είναι ανώτερο της ΑΖ. Πρέπει να βρω τώρα χρόνο να συνεχίσω εκείνο το F-4B...
 ::arrowred:: Μάνο (Blitz-X) και Sodamast χαίρομαι που σας άρεσε!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::arrowred:: Γιάννη (nosdio) 2-3 ημέρες χρειάστηκε το cockpit με τα βαψίματά του και τα στεγνώματα για να δεθεί η άτρακτος. 2 ημέρες για κάποια στοκαρίσματα και τριψίματα σε σημεία ενώ στον κενό χρόνο του «περίμενε» μασκαρίστηκαν και βάφτηκαν τα κομμάτια της καλύπτρας μέσα-έξω. Μετά κόλλημα της καλύπτρας, βάψιμο, βερνίκωμα, σήματα, λίγη «ταλαιπωρία», ματ βερνίκι ατο τέλος...δηλαδή περίπου 10 ημέρες για την ολοκλήρωσή τους με λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης.

nosdio:

--- Παράθεση από: Sakis900 στις Νοεμβρίου 28, 2018, 01:06:02 μμ --- ::arrowred:: Νώντα σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι (πάλι!) σε Vietnam "mode" τον τελευταίο καιρό! Όντως το μοντέλο της Special Hobby είναι ανώτερο της ΑΖ. Πρέπει να βρω τώρα χρόνο να συνεχίσω εκείνο το F-4B...
 ::arrowred:: Μάνο (Blitz-X) και Sodamast χαίρομαι που σας άρεσε!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::arrowred:: Γιάννη (nosdio) 2-3 ημέρες χρειάστηκε το cockpit με τα βαψίματά του και τα στεγνώματα για να δεθεί η άτρακτος. 2 ημέρες για κάποια στοκαρίσματα και τριψίματα σε σημεία ενώ στον κενό χρόνο του «περίμενε» μασκαρίστηκαν και βάφτηκαν τα κομμάτια της καλύπτρας μέσα-έξω. Μετά κόλλημα της καλύπτρας, βάψιμο, βερνίκωμα, σήματα, λίγη «ταλαιπωρία», ματ βερνίκι ατο τέλος...δηλαδή περίπου 10 ημέρες για την ολοκλήρωσή τους με λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολυ καλος..παντα ωραιες κατασκευες, για μενα εισαι παραδειγμα στο χομπυ. ::keep_mod::

Sakis900:

--- Παράθεση από: nosdio στις Δεκεμβρίου 02, 2018, 04:17:42 μμ ---Πολυ καλος..παντα ωραιες κατασκευες, για μενα εισαι παραδειγμα στο χομπυ. ::keep_mod::

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :oops: :oops: :oops: ::salut::

alex83:
Πάρα πολύ ωραία δουλειά Σάκη απο την αρχή μέχρι το τέλος!Έχω και εγώ το -S της ίδιας εταιρίας και σκοπεύω να το πιάσω σύντομα, θα κοιτάξω και αυτό το θέμα με τις εισαγωγές γιατί δεν το είχα προσέξει.
Μπράβο και για την διάκριση Σάκη! ::salut:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

Sakis900:

--- Παράθεση από: alex83 στις Δεκεμβρίου 03, 2018, 08:02:13 μμ ---Πάρα πολύ ωραία δουλειά Σάκη απο την αρχή μέχρι το τέλος!Έχω και εγώ το -S της ίδιας εταιρίας και σκοπεύω να το πιάσω σύντομα, θα κοιτάξω και αυτό το θέμα με τις εισαγωγές γιατί δεν το είχα προσέξει.
Μπράβο και για την διάκριση Σάκη! ::salut:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

--- Τέλος παράθεσης ---
alex83 σε ευχαριστώ! Δες τις φωτο για να καταλάβεις το πρόβλημα με τις εισαγωγές.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση