0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέτρια η φωτογραφική !! δουλειά.Ελπίζω και αναμένω βελτίωση στο show room για να το απολαύσουμε όπως του αξίζει μιας και βγήκε πάρα πολύ όμορφο και μάχιμο..!
Πανέμορφο αποτέλεσμα, αποπνέει άριστα τον ρόλο της αεροπορικής υπεροχής του συγκεκριμένου αεροσκάφους.
Συγχαρητήρια για την πολύ προσεγμένη δουλειά Προσωπικά θα προτιμούσα λιγότερο έντονες τις καπνιές Καλή συνέχεια στο επόμενο project
Εξαίρετη δουλειά όπως πάντα, αλλά δεν μας έδειξες φωτό από την κοιλιά, που είναι οι κοιλιακοί πύραυλοι οεο...!
Thank you Sukhoi-man
Νομίζω ότι η κεντρική δεξαμενή έχει πολλές φθορές σε σχέση με το υπόλοιπο μοντέλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λάθος, η κεντρική δεξαμενή μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερες φορές!
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Διαβάζοντας το θέμα ειδα ότι στο ξεμασκάρισμα της καλύπτρας το χρώμα σηκώθηκε λίγο. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ χρησιμοποιώντας Vallejo χρώματα... έχουμε καμία εξήγηση - λύση σε αυτό το θέμα?
Πανέμορφο το αποτέλεσμα σε ένα από τα αγαπημένα μου μαχητικά . Κάποια στιγμή στο μέλλον ( το μακρινό .... ) θα φτιάξω ένα . Πολύ καλή η κατασκευή και πανέμορφο το βάψιμο σου .Εμένα η φθορές μου φαίνονται τόσο όσο !!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ.όταν ξεμασκάρισα την καλύπτρα το χρώμα ήταν νωπό γι'αυτό και σήκωσε το χρώμα.γενικότερα όμως το χρώματα αυτά είναι κάπως ευαίσθητα.σίγουρα χρειάζεται ένα πιο δυνατό αστάρι , γιατί το πλαστικό στην καλύπτρα είναι γυαλιστερό , οπότε από μόνο του αυτό είναι ένα θέμα.μπορείς όμως πριν ξεμασκάρεις , να πάρεις το κοπίδι με μια καινούρια λεπίδα και να περάσεις στα όρια της ταινίας.στην ουσία να κόψεις το ψεκασμένο χρώμα ατο όριο της ταινίας , έτσι ώστε όταν ξεμασκάρεις να μην το σηκώσει
χαίρομαι που σου αρέσει, σ'ευχαριστώ για τα σχόλια σου .αν κάνεις το συγκεκριμένο κιτ , θα ζοριστείς πολύ.έχει αρκετά θέματα στην εφαρμογή