Αποστολέας Θέμα: F-86D Sabre Dog Kitty Hawk 1/32  (Αναγνώστηκε 2537 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
F-86D Sabre Dog Kitty Hawk 1/32
« στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 06:17:48 μμ »
Σας παρουσιαζω το f-86d της kitty hawk με σηματα της zotz decals για ενα αεροσκαφος της 343 μοιρας του 1963.Το κιτ ειχε πολλα προβληματα εφαρμογης,δεν περιμενα βεβαια να ειναι
στα επιπεδα της tamiya αλλα οχι και ετσι.Ελπιζω το 32αρι mirage 2000 που προκειται να βγαλει το 1ο υετραμηνο του 2019 να ειναι σε καλυτερο επιπεδο.Περαν των προβληματων του κιτ
εκανα και εγω καποια λαθη οπως το εθνοσημο της ατρακτου στα αριστερα που ειναι λιγο πιο μπροστα απο το αντοιστιχο στα δεξια.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: F-86D Sabre Dog Kitty Hawk 1/32
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 10:08:09 μμ »
Συγχαρητήρια Στάθη!
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα εξαιρετικό βάψιμο και φθορές!
Με λάδια έπαιξες ή με αερογράφο;

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 03:17:53 πμ »
Πάρα πολύ όμορφη δουλειά :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 09:12:10 πμ »
Αυτή η όψη σαν τενεκές είναι πραγματικά απίθανη και κάνει όλα τα μοντέλα να δείχνουν πολύ καλύτερα. Πολύ όμορφο!  ::salut::

Συνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 09:14:24 πμ »
Στάθη πολύ όμορφη προσπάθεια ανάδειξης των μεταλλικών επιφανειών στο μοντέλο σου με εξίσου όμορφο φινίρισμα του, με μια όμως μικρή επιφύλαξη ως προς το χρώμα στα λαδάκια που έχεις απλώσει στην άτρακτο για την φθορά του, (έχεις καμία φώτο που να δείχνει το F-86D με εκτεταμένα χρήση Raw Umper;)

Kαλή επιτυχία στο επόμενό σου θέμα... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 09:15:52 πμ »
Αν και άσχετος, το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 09:24:01 πμ »
Τι κάνεις εσύ εδώ;;;;
Γρήγορα πίσω στα πολύτροχα και ερπυστριοφόρα θηρία και άσε τα φτερά και τους αιθέρες!!!!
 ::glossa:: ::glossa::

Αν και εγώ δεν το έχω το αεροπορικό, το αποτέλεσμα είναι «συνήθες» για εσένα :wink:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 10:14:55 πμ »
Στάθη πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο μοντέλο που θα κοσμεί τη βιτρίνα σου. ʼψογο βάψιμο και τελικό φινίρισμα στα μεταλλα!!
Οι φθορές οπτικά είναι πολύ όμορφες (για τα δικά μου γούστα που μου αρέσουν οι έντονες φθορές), αν και θα προτιμούσα μαύρο (ή σκούρο γκρι) λάδι στις γραμμώσεις και καφέ λάδι σε ορισμένα σημεία του αεροπλάνου για διαρροές κτλ.
Μου αρέσει πολύ όμως αυτή η αίσθηση που μένει, ενός ταλαιπωρημένου αεροσκάφους.

Η μόνη ένστασή μου είναι για το antiglare πάνελ το οποίο λογικά θα έπρεπε να είναι ματ, αλλά μπορεί και ο φωτισμός των φωτογραφιών να το κάνει να φαίνεται πιο semigloss. O κώνος φαίνεται να είναι όντως ματ που ίσως θα έπρεπε να είναι semigloss, όπως και το υπόλοιπο αεροπλάνο δηλαδή.

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 12:38:31 μμ »
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια αν και οπως ειπα στην αρχη εχω κανει αρκετα λαθη και δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα.Ο μονος λογος που ανεβασα
τισ φωτογραφιες ειναι γιατι προκειται για ενα ελληνικο θεμα.

Στάθη πολύ όμορφη προσπάθεια ανάδειξης των μεταλλικών επιφανειών στο μοντέλο σου με εξίσου όμορφο φινίρισμα του, με μια όμως μικρή επιφύλαξη ως προς το χρώμα στα λαδάκια που έχεις απλώσει στην άτρακτο για την φθορά του, (έχεις καμία φώτο που να δείχνει το F-86D με εκτεταμένα χρήση Raw Umper;)

Kαλή επιτυχία στο επόμενό σου θέμα... ::salut::

Γιαννη το λαδι που εβαλα ειναι το raw umber της winsor & newton και το εβαλα οχι γιατι ειδα καποια φωτο αλλα γιατι βλεποντας σε ενα μοντελιστικο περιοδικο ενα f-9-f panther ειπα καλλιταχνικη αδεια
να το εφαρμοσω και στο f-86.

Τι κάνεις εσύ εδώ;;;;
Γρήγορα πίσω στα πολύτροχα και ερπυστριοφόρα θηρία και άσε τα φτερά και τους αιθέρες!!!!
 ::glossa:: ::glossa::

Αν και εγώ δεν το έχω το αεροπορικό, το αποτέλεσμα είναι «συνήθες» για εσένα :wink:
Αγαπητε στραταρχη αν δεις και σε παλαιοτερες αναρτησεις μου ειναι σχεδον μοιρασμενα τα αεροπορικα με τα αρματα και τα τροχοφορα

Στάθη πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο μοντέλο που θα κοσμεί τη βιτρίνα σου. ʼψογο βάψιμο και τελικό φινίρισμα στα μεταλλα!!
Οι φθορές οπτικά είναι πολύ όμορφες (για τα δικά μου γούστα που μου αρέσουν οι έντονες φθορές), αν και θα προτιμούσα μαύρο (ή σκούρο γκρι) λάδι στις γραμμώσεις και καφέ λάδι σε ορισμένα σημεία του αεροπλάνου για διαρροές κτλ.
Μου αρέσει πολύ όμως αυτή η αίσθηση που μένει, ενός ταλαιπωρημένου αεροσκάφους.

Η μόνη ένστασή μου είναι για το antiglare πάνελ το οποίο λογικά θα έπρεπε να είναι ματ, αλλά μπορεί και ο φωτισμός των φωτογραφιών να το κάνει να φαίνεται πιο semigloss. O κώνος φαίνεται να είναι όντως ματ που ίσως θα έπρεπε να είναι semigloss, όπως και το υπόλοιπο αεροπλάνο δηλαδή.

Φιλε felix ειναι περαμενο ολο το μοντελο με το χ-35 semigloss της tamiya

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 01:16:09 μμ »
Να μη πω και εγω τα ιδια μια χαρα ειναι  :!:
Ερωτησεις..
1.αξιζει να το παρουμε δηλαδη ήήήήήή...... :mrgreen: , γιατι ενταξει οι εφαρμογες στο μοντελισμο που ακομα και καλες να ειναι παλι θα στοκαρουμε εστω και λιγο , δηλαδη παλευονται οι διορθωσεις εφαρμογης ? Ποια σημεια ειναι αυτα που σε δυσκολεψαν ως προς την εφαρμογη?

2.θες να μας δωσεις και τους κωδικους των χρωματων?

3.τα decals απο το ebay τα πηρες? Γιατι πανακριβα τα βλεπω!

ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 02:59:09 μμ »
Να μη πω και εγω τα ιδια μια χαρα ειναι  :!:
Ερωτησεις..
1.αξιζει να το παρουμε δηλαδη ήήήήήή...... :mrgreen: , γιατι ενταξει οι εφαρμογες στο μοντελισμο που ακομα και καλες να ειναι παλι θα στοκαρουμε εστω και λιγο , δηλαδη παλευονται οι διορθωσεις εφαρμογης ? Ποια σημεια ειναι αυτα που σε δυσκολεψαν ως προς την εφαρμογη?

2.θες να μας δωσεις και τους κωδικους των χρωματων?

3.τα decals απο το ebay τα πηρες? Γιατι πανακριβα τα βλεπω!

ευχαριστω.
Το αν αξιζει ειναι καθαρα υποκειμενικο.Ολα παλευονται απλα καποιοι μπορει να μην ειναι τοσο υπομονετικοι.Τα σημεια που ειχαν προβλημα ηταν ο κωνος,η εισαγωγη αερα,το πισω μερος του αεροσκαφους
στο σημειο που ενωνεται με την υπολοιπη ατρακτο εκει που ειναι η κοκκινη λωριδα η οποια και καλυπτει καπως το προβλημα και τελος πολυ μεγαλο σφαξιμο επεσε στις φωλεες του συστηματος
προσγειωσης.Εκει η kitty hawk δινει τα πλευρικα τοιχωματα ενσωματωμενα στις πτερυγες και τοποθετωντας τες στην ατρακτο υποτιθεται οτι θα κουμπωσουν στις φωλεες.Η διαφορα μεγεθους ηταν τοσο
μεγαλη που χρησιμοποιησα ταχυτροχο για να το φερω στα ισια και να μπουν στις υποδοχες.Οσον αφορα τα χρωματα χρησιμοποιησα το aluminium ως βασικο και τα dark aluminium,white aluminium
stainles steel σε επιμερους πανελτου αεροσκαφους.ολα απο την xtreme metal.Για την εξαγωγη του κινητηρα pale burnt metal,exhaust manifold της alclad και clear blue της gunze.
Το πρασινο στο καθετο σταθερο ειναι το Η-303 και η αντιθαμβωτκη επιφανεια μπροστα απο το κοκπιτ το Η-78.Το εσωτερικο του κοκπιτ βαφτηκε με το Η-317
Τα decals οντως τα πηρα απο το ebay περιπου 25ευρω

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 17, 2019, 12:00:38 μμ »
Υπέροχη δουλεία χάρμα οφθαλμών. ::good_job_smilie:: ::101:: ::101:: ::101:: ::avgreekflag5pn:: ::avgreekflag5pn::
 ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 17, 2019, 12:44:17 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ .

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 17, 2019, 08:43:09 μμ »
πολύ όμορφο , μπράβο.
το ασταρι το έτριψες πριν το χρώμα?
σκέφτομαι να κάνω κάτι σε μεταλλικό χρώμα και εγώ , αλλά έχω διαβάσει οτι πρέπει η επιφάνεια να είναι απολύτως λεία πριν το βάψιμο.ισχύει κάτι τέτοιο?

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 18, 2019, 09:47:56 πμ »
πολύ όμορφο , μπράβο.
το ασταρι το έτριψες πριν το χρώμα?
σκέφτομαι να κάνω κάτι σε μεταλλικό χρώμα και εγώ , αλλά έχω διαβάσει οτι πρέπει η επιφάνεια να είναι απολύτως λεία πριν το βάψιμο.ισχύει κάτι τέτοιο?
Εβαψα με xtreme metal κατευθειαν πανω στο μοντελλο που το ειχα καθαρισει καλα χωρις να βαλω ασταρι.Τα xtreme metal εχουν πολυ καλη προσφυση.Αν χρησιμοποιουσα το
polished alluminium η το chrome silver θα εβαζα μια βαση μαυρου πρωτα.

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 18, 2019, 03:48:28 μμ »
ʼκρως καλιτεχνικό αποτέλεσμα!

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 18, 2019, 05:45:06 μμ »
Σε ευχαριστω Σακη.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 18, 2019, 05:50:05 μμ »
Στάθη πολυ εντυπωσιακό!!! Αυτο το μέταλλο τελικά δίνει αλλη εικόνα στο μοντέλο  :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 18, 2019, 10:43:40 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα.

Tags: