ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Atlantic Ocean
vagelischantziaras:
Γιώργο δεν παίζεσαι .....είσαι φοβερός . Η παρατήρηση που έκανα αφορούσε άλλο πράγμα .
Δεν ήξερες ....δεν ......ρώταγες.....
Συγγνώμη .....αλλά αυτή η σεγα είναι να κόβεις κανένα καυσόξυλο..... :lol:
Σεγα για μοντελισμό εννοούμε επιτραπέζια .
Γρηγόρης Ευταξιάδης:
Καλημέρα Γιώργο θα ήθελα να διευκρινήσω οτι αναφερόμουν σε λάμες (πριονάκια ) σέγας μοντελισμού
Chemist:
Η απάντηση αυτή απευθύνεται αποκλειστικά στον Βαγγέλη
Βρήκα τη θέση του Βαγγέλη ειρωνική και απαξιωτική για το άτομο μου (... για καυσόξυλα ..) και νομίζω ότι η κριτική στα μέλη του club πρέπει να είναι σε τεχνικό επίπεδο και με ευγενικό τρόπο.
Σημειωτέον ότι η θέση αυτή είναι και άδικη για τους εξής λόγους
1. Απο την αρχή δήλωσα ότι δεν είχα σκοπό να κάνω άλλο πλοίο μετά από 10 χρόνια μοντελισμού
2. Τελικά με βάση τη δουλειά του Γρηγόρη είπα ας κάνω μια προσπάθεια με βάση του σχέδια του San Felipe.
3. Τα σχέδια αυτά είναι non scale άρα η κατασκευή αυτή έχει πολλές πιθανότητες αποτυχίας.
4. Έκανα έρευνα για το θέμα της σέγας και σαφώς είδα ότι η σωστή σέγα είναι η επιτραπέζια με κόστος αγοράς της τάξεως των 200 - 250 ευρώ. Έτσι πήρα την φθηνή σέγα χειρός η οποία κάνει τη δουλειά της έστω με κάποιο φινίρισμα και για δύσκολα σημεία σέγα χειροτεχνίας των 10 ευρώ.
5. Γίνεται πιστεύω αντιληπτό ότι κανείς αγοράζει κάτι για να το χρησιμοποιήσει για πολλές κατασκευές ενώ εγώ ήθελα μια βοήθεια κοπής για μια καρίνα και 12 νομείς και δεν είχα και λεφτά για πέταμα.
6. Ουδέποτε είχα την πρόθεση να κάνω μοντελισμό σαν του Βαγγέλη. Αλλά τα 4 ωραία πλοία που έχω κάνει δεν είναι καυσόξυλα.
7. Τέλος πάντων ας λήξει αυτό το θέμα χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις
vagelischantziaras:
Γιώργο δεν έχεις καθόλου την αίσθηση του χιούμορ .
Εγώ δεν ανέφερα ότι τα πλοία σου είναι καυσόξυλα
Μην το παίρνεις ανάποδα.... είναι σαν να θέλεις να φτιάξεις καφέ και αγοράζεις ..... μπετονιέρα
για την ανάδευση ....... επειδή την βρήκες σε προσιτή τιμή .
Φιλικά Βαγγελης
Chemist:
Καλημέρα σε όλους
Η κατασκευή της Santa Rafaela προχωρεί. Στις εικόνες που επισυνάπτονται θα δείτε
1. Τα αρχικά σχέδια 2. Τα σχέδια σε κατάλληλη μεγέθυνση 3. Οι νομείς κομμένοι και φινιρισμένοι 4. Τα πρώτα βήματα της συναρμολόγησης
Φιλικά
Γιώργος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση