0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα να δεις που δείχνει και ωραίο το άτιμο. ...
...Εντάξει ένα προσεκτικό pin wash Θα του κάνεις.
Για φίλτρο δε το βλέπω γιατί θα μου αλλάξει την απόχρωση η οποία έχει "κάτσει" εκεί ακριβώς που τη θέλω. Φωτίσματα θα γίνουν σίγουρα και πιθανότατα και pin wash
Σωστός για τα φίλτρα, θ' αλλάξει η τονικότητα.Ίσως ελάχιστο βρώμισμα , σκόνισμα με ανεπαίσθηταίχνη rainmarks.
Βρε συγχωριανοί, το φίλτρο δε το χρησιμοποιούμε για να απαλύνει η αντίθεση των χρωμάτων και να δέσουν μεταξύ τους; Μπερδεύτηκα.. Αγαπούλα προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!!
...... χρειάστηκαν δύο χέρια οπότε χάλασα ένα ολόκληρο μπουκαλάκι
ʼμα σου λέω πως το σωστό (και cost effective) είναι το 72άρι, να με ακούς!!!!!! ΔΚ
Μην τούς ακούς τους άλλους μια χαρά είναι, τσιτσιλόνι είναι, όπως και ο κατασκευαστής πεντακάθαρο το έχει
Καλά τα λές εσύ Δημήτρη αλλά ποιός σε ακούει ..... παιδιά σου λέει ο άλλος δεν ακούνε .....
Πολύ κάλο μέχρι τώρα Μάνο Με παραξενεύει αρκετά αυτό με το χρώμα. Το χρώμα δείχνει στρωμένο πολύ καλά χωρίς να έχει χτίση πουθενά από κάτω δεν είναι βαμμένο , τα δυο χέρια δεν δικαιολογούν να τελειώσει το μπουκαλάκι. Με ενα ΑΚ ΝΑΤΟ green έχω βάψει 2 leo 1 και το πράσινο σε τρίχρωμη σε leo2 και έχει ακόμα μέσα για μερεμέτια.Spoiler (hover to show)Ο κωδικός του χρώματος ποιος είναι; orange lakonias 0.49E