ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

Mercedes 240 GD 1/24 μετατροπή απο 230αρι

(1/3) > >>

Tiramolas:
'Hταν όνειρο μου από το 1991 να φτιάξω το Μερσεντές τζίπ του ΕΣ. Παλιότερα είχα κατασκευάσει το κιτ της White Tower αλλά χωρίς σπουδαία αποτελέσματα γιατί  η ρητίνη δεν παλευόταν. Πριν κανα δίμηνο σκαλίζοντας τις παλιατζούρες στο μαγαζί της περιοχής μου ανακάλυψα ένα σκονισμένο κιτ της ESCI (απίστευτη εταιρεία στην εποχή της) το Mercedes 230 G Cross Country

Πήρα λοιπόν την γενναία απόφαση να το μετατρέψω σε 240 GD του Ελληνικού Στρατού. Ξεκίνησα λοιπόν κόβοντας σε δύο κομμάτια το αμάξωμα, υπολόγισα τις διαστάσεις, συνέχισα με αφαίρεση του επάνω μέρους και τελικά συναρμολόγηση. Απίστευτες ποσότητες στόκου καθώς και ιώβεια υπομονή ήταν η συντροφιά μου τις κρύες νύχτες του χειμώνα  :). Εν τέλει η κατασκευή ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω:

Lman:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το τζιπάκι σου  συνάδελφε  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .....
κοίτα και εδώ τη δική μου ''παραλλαγή''  :wink: :wink:  .....   http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1888.0

Υ.Γ. πλησιάζει η ώρα του :wink: :wink: :wink:

leopard:
 :shock: :shock: :shock:
Τώρα να πω ότι έπαθα την πλάκα μου :!: :!: :!:
Λίγο θα είναι για να περιγράψει αυτό που έπαθα όταν είδα την εξαιρετική σου κατασκευή :!: :!: :!:
Αν μπορείς ανέβασε φώτος με μεγαλύτερη ανάλυση για να το θαυμάσουμε ακόμη περισσότερο :!: :!: :!:
Καλώς ήρθες και μπράβο για την μετατροπή-κατασκευή σου :!: :!: :!:
 :wink:
ʼντε Λάμπρο σε έφαγε ο συνάδελφος :!:
 :mrgreen:

jim-eta:
Πανέμορφο ,καταπληκτικό, μπράβο σου .

melpas1013:
Βγάλτε το κάποιος στην 1/35.... ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΗΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????
Πολύ καλός Tiramola... Χαράς στο κουράγιο σου...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση