Ευχαριστώ παιδια για τα καλά σας λόγια αλλα δεν μου αξίζουν....δεν σας συστήθηκα σωστα, Να σας ξανασυστηθώ : Ειμαι ο Mr.Bean του μοντελισμου !

Εκεί λοιπόν που όλα πήγαιναν σχετικά καλά , πέσανε και τόνισαν τα wash rivets και οι γραμμώσεις....

Μπερδεύω εγώ (Ο Μr.Bean είπαμε ντε) τα μπουκαλια με το white spirit με αυτο του Laquer thinner και τραβάω μια σκουπισιά στη βάση του φτερού που μου τα ξεπατώνει όλα... wash, Βερνίκι, χρώμα....όλα

Επιλογές:
α) Να πιδήσω απο το μπαλκόνι (στο μπαλκόνι βάφω)
β) Να φύγει το Spitfire απο το μπαλκόνι
γ) Να κάνω εκτεταμένo weathering με αλάτι ωστε τα εναλασσόμενα fades να μπερδέψουν τον αποχρωματισμό
δ) Να ξαναβαψω τοπικά την περιοχή + βερνικώματα+ Wash κλπ (Η χειρότερη επιλογή)
Τελικά προτίμησα το δ) ...ως σωστός Mr.Bean λέγοντας..16 ευρώ στοιχισε ΟΟΒ + τα γαλατάκια ....κι ότι βγεί (ωραίος ε ?)
Τελικά η περιοχή βγήκε ποιό βρώμικη από την άλλη

Και αρχίσανε τα τσίπινγ και οι φθορές μπας και σώσουν την κατάσταση...

So far ειμαστε κάπου εδώ, θα το τελειώσω βέβαια αλλά έχω "ψυχρανθεί" .Όπως όταν ξεκινάς μια σχέση και σου λέει κάτι η αλλη ή βλέπεις κάτι πάνω της και κρυώνεις....αν καταλαβαίνετε το συνάισθημα...ΧΑΧΑ
Πάντως το μοντέλο ειναι φανταστικό. Απίστευτη λεπτομέρεια μεσα-εξω, εξαιρετική εφαρμογή με μόνη δυσκολία στη σύνδεση ατράκτου με τις πτέρυγες. Οχι δεν αφήνουν χάσμα , ισα -ισα πρέπει να ζορίσεις την διεδρη γωνία των φτρών για να εφαρμώσουν. Ίσως έχει και ζόρι στο συστημα προσγείωσεις γιατι στο test fit δεν βλέπω να μου κάθονται.
Αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω το μοντέλο στην weekend edition αν και δεν αξίζει να ξεστρβωθεί κανεις με σκτστς στις ζώνες. Με 1 στάκι ζώνες RAF και έναν πίνακα οργάνων από την ΥAHU ειναι κανείς σούπερ.
Και σίγουρα αξίζει και η PROFIPACK EDITION αν και στην Ελλάδα ειναι αρκετά τσιμπημένη.
Θα το τελειώσω αυτό και σίγουρα θα κάνω κι άλλο , ελπίζω με τα "παθήματα-μαθήματα"