ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Heli: Show room

EC-135 AIR GLACIERS & BK-117 ADAC

(1/4) > >>

alex83:
Μετά από σχεδόν 5 ολόκληρους μήνες παντελούς μοντελιστικής απραξίας είπα να επανέλθω ολοκληρώνοντας τις 2 πρώτες μου κατασκευές για την φετινή χρονιά!
Και τα 2 κιτ στην αγαπημένη κλίμακα 1/72, η οποία βέβαια για τέτοια μεγέθη Ε/Π αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη και με ταλαιπώρησε αρκετά (εκτός και αν σκούριασα τόσο πολύ και εμένα μου φάνηκε ότι ταλαιπωρήθηκα! :mrgreen:)
Το μεν πρώτο, πρόκειται για κιτ της Revell με αρκετά καλή λεπτομέρεια αλλά με σοβαρό θέμα εφαρμογής στην καλύπτρα μπροστά! Ήταν δώρο της γυναίκας μου στο γαμήλιο ταξίδι στην Βουδαπέστη με τιμή μόλις 7 ευρώ. Και για να μην μείνει παραπονεμένο, έπιασα και το δεύτερο που είχα στο ράφι και καθόταν το οποίο και αυτό Revell συσκευασία αλλά καλούπι Matchbox.
Και τα δύο έχουν αρκετά λαθάκια, ιδίως το πρώτο που την πάτησα με τα decals λωρίδες (δεν πέτυχα το χρώμα της ατράκτου ίδιο με αυτό των decals).Το δεύτερο πήγε λίγο καλύτερα, αλλά δεν εστίασα τόσο πολύ στην κατασκευή, περισσότερο τα έπιασα για να φύγουν από το ράφι και για διασκέδαση (για να μην πω για ζέσταμα προκειμένου για το τρέχον GB 100 χρόνια RAF :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
Και στα δύο χρησιμοποίηθηκαν σμάλτα χρώματα της Humbrol και βερνίκια της microscale. Oι βάσεις είναι από καπάκι παγωτού στις οποίες εκτύπωσα υπό κλίμακα και κόλλησα από ένα Helipad που βρήκα στο διαδίκτυο :wink:

EC-135 AIR GLACIERS

Spoiler (hover to show)Μερικές φωτό από WIP:

ΒΚ-117 ADAC

Spoiler (hover to show)Μερικές φωτό από WIP:

Και μία φωτό και τα δύο μαζί:

Σχόλια ευπρόσδεκτα!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

gtdeath13:
Που 'σαι παιδί!! Αν σκούριασες να έρθουμε να σε περάσουμε έναν ΕΕΜΙ να ισιώσεις γρήγορα

Spoiler (hover to show)Έκτακτος Έλεγχος Μοντελιστικής Ικανότητας
Μια χαρά σε βρίσκω και με τα καπάκια παγωτού για βάση. Το παγωτό ποιος το έφαγε;  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

alex83:

--- Παράθεση από: gtdeath13 στις Απριλίου 05, 2018, 03:24:30 μμ ---Που 'σαι παιδί!! Αν σκούριασες να έρθουμε να σε περάσουμε έναν ΕΕΜΙ να ισιώσεις γρήγορα

Spoiler (hover to show)Έκτακτος Έλεγχος Μοντελιστικής Ικανότητας
Μια χαρά σε βρίσκω και με τα καπάκια παγωτού για βάση. Το παγωτό ποιος το έφαγε;  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

--- Τέλος παράθεσης ---

Ένα ΕΕΜΙ πολύ ευχαρίστως :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Νίκο!!!

alex83:
Μόλις διαπίστωσα ότι το θέμα προστέθηκε σε λάθος ενότητα :o :( :(
Θα παρακαλούσα την διαχείριση αν μπορεί να το μεταφέρει στην ενότητα των Heli .
Ευχαριστώ!

labros87:
Πολύ όμορφα και τα δύο Αλέξανδρε! Ωραίο come back. :wink: ::thumbleft::

::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση