ολικη επαναφορα επαναφορα του λιλιπουτειου γιγαντα παιδες!!!
H εφαρμογη του κιτ δε θα ελεγα οτι ειναι η ιδανικοτερη αλλα με τριψιμο στοκαρισμα το φεραμε.επισης εξαφανισα με κολλα στιγμης τα τελειως εκτος κλιμακας πριτσινια του κιτ και προσθεσα με την γνωστη Ροζυ καινουρια.

τωρα θα ηθελα την βοηθεια των ειδικων γιατι εφτασα στην πιο σπουδαια φαση που δεν ειναι απο το βαψιμο.
Θα κανω ενα πρωην γερμανικο αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 ακροφυσια να βαλω και ποιον απο τους κωδικους που δινει η καρτελα της Ικαρους που δινω πιο κατω..

επισης αλλη μια ερψτηση που εχω ειναι με τη χρωμα ηταν βαμμενα τα εσωτερικα των θυριδων των ηλεκτρονικων και πυροβολου που εχω ανοιξει στο ρυγχος οπως θα εχετε δει στις φωτογραφιες
Θα ηθελα αν γινεται και καποιο φωτογραφικο υλικο να παρω μια ιδεα απο το σχημα της παραλλαγης φθορες κλπ η αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο εκτος απο αυτα που δινει ικαρους η οποια σου δινει επιλγες να φτιαξεις οποιο θελεις.
Αυτα τα λιγα συναδελφοι .Το συγκεκριμενο μοντελο θα κατεβει τον Ιουνη στην μοντελιστικη εκθεση ΜODELEXPO AUSTRALIA 2019 και θα ηθελα την βοηθεια σας μιας και εδω δεν εχω προσβαση για ελληνικα θεματα παρα μονο μεσω του φορουμ.
Ευχαριστω για το χρονο σας!!