Αποστολέας Θέμα: 1:24 Tamiya, Calsonic Skyline GT-R 2003  (Αναγνώστηκε 1443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος wavelet

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία
  • Goddammit
1:24 Tamiya, Calsonic Skyline GT-R 2003
« στις: Μαρτίου 28, 2018, 08:40:47 μμ »
Αποφάσισα να ασχοληθώ με το πρώτο μου αγωνιστικό αυτοκίνητο! Οπότε τι καλύτερο από ένα απλό, αλλά καλό, κιτ της Tamiya με χαλκομανίες της Cartograf! θα είναι μέτρο σύγκρισης για τα επόμενα μου, ελπίζω! Θα του περάσω κερί και θα του βγάλω καλύτερες φωτό, αλλά αυτό μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Έχω προσθέσει ζώνη 5 σημείων από το PE set της Scale Production, Carbon Fiber από χαλκομανίες  της Scale Motorsport με δικά μου πατρόν που έφτιαξα με masking tape της Tamiya, καθώς επίσης και Bare Metal Foil σε κάποια σημεία, όπως στις δέστρες στον πυροσβεστήρα και στον εσωτερικό καθρέπτη. Επίσης τα ελαστικά βαφτήκαν με το Pure Brilliant White χρώμα της Zero Paints χρησιμοποιώντας PE stencils της Tamiya και προστέθηκαν μεταλικές βαλβίδες της Hobby Design. Τα μεταλλικά logo (Nissan, GT-R) είναι επίσης της Hobby Design.

Το μοντέλο ασταρώθηκε με τα primer της Zero Paints και Mr Surfacer 1000, και βάφτηκε με το Brilliant Blue χρώμα της Zero Paints. Πριν την εφαρμογή των χαλκομανιών, το βασικό χρώμα στέγνωσε για 3 ημέρες και αφού στέγνωσαν οι χαλκομανίες, έπεσε 2K βερνίκι της Zero Paints. Στη συνέχεια τρίψιμο γυάλισμα, με micromesh (2500, 3200, 4000, 6000, 8000, 12000) και μετά γυάλισμα με προιόντα της Meguiar''s, χρησιμοποιώντας το Micromot 50/E της Proxxon.

Ελπίζω να σας αρέσει! Καλό βράδυ σε όλους!

I scream, you scream, we all scream for ice cream.

Αποσυνδεδεμένος KonstantinF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Κλίμακα 1/12 και άνω...
Απ: 1:24 Tamiya, Calsonic Skyline GT-R 2003
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 01, 2018, 10:09:16 μμ »
Αρτιότατη δουλειά Φάνη, και στο επόμενο με το καλό!

Αποσυνδεδεμένος wavelet

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία
  • Goddammit
Απ: 1:24 Tamiya, Calsonic Skyline GT-R 2003
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 03, 2018, 10:34:41 πμ »
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε.

Ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω πάνω στο επόμενο!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I scream, you scream, we all scream for ice cream.

Tags: