ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds
45 χρόνια από τον Πόλεμο του Yom Kippur
Dimitris 72:
Αυτό κάνει?????
ΔΚ
gtdeath13:
--- Παράθεση από: Dimitris 72 στις Μαρτίου 17, 2018, 06:07:58 μμ ---Αυτό κάνει?????
--- Τέλος παράθεσης ---
Θέλει άλλο πυροβόλο, εκτός αν δίνει δύο κάνες στο κουτί
gtdeath13:
--- Παράθεση από: spits22(Panayotis Dim.) στις Μαρτίου 17, 2018, 05:24:14 μμ ---Νομίζω παίζουν και Centurion με τον original βενζινοκινητηρα meteor κ το ντεκ,χωρίς καλάθι πύργου,αλλά με το 105 πυροβόλο κ όχι το 20pdr.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σίγουρα δεν είχαν μετατραπεί όλα σε Shot Cal, περίπου 800 από τα διαθέσιμα 1000+ άρματα. Αλλά πρέπει να ψάξω αν χρησιμοποίησαν απλά Shot στο μέτωπο ή τα είχαν ως εφεδρεία. Το σίγουρο είναι ότι υπήρχαν Shot με πυροβόλο L7 στο YKW.
leopard:
--- Παράθεση από: gtdeath13 στις Μαρτίου 17, 2018, 07:50:49 μμ --- Σίγουρα δεν είχαν μετατραπεί όλα σε Shot Cal, περίπου 800 από τα διαθέσιμα 1000+ άρματα. Αλλά πρέπει να ψάξω αν χρησιμοποίησαν απλά Shot στο μέτωπο ή τα είχαν ως εφεδρεία. Το σίγουρο είναι ότι υπήρχαν Shot με πυροβόλο L7 στο YKW.
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι τα χρησιμοποίησαν κανονικά στο μέτωπο.
Blitz-X:
Τελικά αποφάσισα...
Οποιεσδήποτε φωτό από το '73 ευπρόσδεκτες. Πρέπει να επιβεβαιώσω αυτά που ξέρω για τις απειροελάχιστες εξωτ. διαφορές μεταξύ M730 (το πραγματικό εκείνης της εποχής) και M730A1 (το κίτ).
::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση