ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Εργαλεία & Υλικά
Οδηγός για κατασκευές με LED
alex83:
--- Παράθεση από: nikosmeta στις Φεβρουαρίου 24, 2018, 10:04:25 πμ ---Ok Θωμά έγραψες με το άρθρο σου. Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε ::salut:: ::salut:: ::salut::
--- Τέλος παράθεσης ---
Εξαιρετικό άρθρο-οδηγός Θωμά, πάντα είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου να προσπαθήσω να βάλω φώτα ναυτιλίας στα μοντέλα μου, ευχαριστούμε για τον χρόνο που διέθεσες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
thkar:
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους, μερικές φορές με πιάνει να γράψω αλλά προπάντων να μοιραστώ. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω σε αυτό το φόρουμ που μου έχει δώσει τόσα πολλά, μια τεράστια πηγή πληροφοριών για το hobby μας.
Όποιος χρειαστεί βοήθεια με τα υλικά/κυκλώματα, εδώ θα είμαι! ::Help2::
Gilan:
Ενδιαφέρων το άρθρο σου! ::geiasou::
Νικολαος Κουζινης:
::salut:: ::salut:: ::salut:: Μπραβο Θωμα κατατοπιστικοτατο το αρθρο σου, το αντιγραφω για να το συμβουλευομαι γιατι εχω φτιαξει δυο αεροσκαφη με φωτισμο και μοτερ και εναν πυργο ελεγχου και ειχα καποιεσ αποριες. Θα σου τις πω μηπως και μου τις λυσεις. Εκανα συνδεση παραλληλα με τα απλα led και ενα που αναβοσβηνει. Αυτο τα επηρεαζει ολα και αναβοσβηνουν ολα, τι λαθος κανω; Αναποδα τωρα το ιδιο εκανα για ενα led να αναβοσβηνει, ομως αυτο αναβοσβησε λιγο και μετα μενει σταθερο, εδω τι γινεται; Αν εχουμε μπαταρια ιση με την καταναλωση των led χρειαζεται αντισταση; Αν ευκαιρεις μου απαντας ::salut:: ::salut:: ::salut:: ΥΓ Αν ευκαιρισεις γραψε και ενα αρθρο για οπτικες ινες
thkar:
Νίκο καλησπέρα και ευχαριστώ,
Ξεχασα να το γραψω, παραλληλη συνδεση δεν συνιστάται με τα led, μονο συνδεση σε σειρα. Γιαυτο εχεις αυτα τα φαινόμενα λογικα η μπορει η μπαταρία σου να μην σηκωνει το συνολο των led, καλύτερα να μου στειλεις πως εχεις φτιαξει το κυκλωμα και μια μικρη περιγραφη τι θες να πετύχεις. Μπορει να χρειαστεί καποιο led driver ως επιπρόσθετο εξαρτημα. Στειλε μου πμ και θα σου απαντησω με την πρωτη ευκαιρια.
::thumbleft::
--- Παράθεση από: Νικολαος Κουζινης στις Φεβρουαρίου 27, 2018, 11:15:54 μμ --- ::salut:: ::salut:: ::salut:: Μπραβο Θωμα κατατοπιστικοτατο το αρθρο σου, το αντιγραφω για να το συμβουλευομαι γιατι εχω φτιαξει δυο αεροσκαφη με φωτισμο και μοτερ και εναν πυργο ελεγχου και ειχα καποιεσ αποριες. Θα σου τις πω μηπως και μου τις λυσεις. Εκανα συνδεση παραλληλα με τα απλα led και ενα που αναβοσβηνει. Αυτο τα επηρεαζει ολα και αναβοσβηνουν ολα, τι λαθος κανω; Αναποδα τωρα το ιδιο εκανα για ενα led να αναβοσβηνει, ομως αυτο αναβοσβησε λιγο και μετα μενει σταθερο, εδω τι γινεται; Αν εχουμε μπαταρια ιση με την καταναλωση των led χρειαζεται αντισταση; Αν ευκαιρεις μου απαντας ::salut:: ::salut:: ::salut::
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση