Έχοντας δει τοοοοοσα ελληνικά φτιαγμένα Τ-2, ειπα και εγω να φτιάξω κατι διαφορετικό. Παντα πίστευα οτι τα "ασπρα/κοκκινα" εκπαιδευτικα του USNAVY ειχαν το "κατι" ελκυστικό...μου'λειπε και μια καλη ιδεα παρουσίασης...ΜΠΑΜ!!!...η πρώτη προσγείωση (λεμε τωρα...) σόλο του "νιατου".
Ολα καλαααα μεχρι εδώ...μετα...άρχισαν τα όργανα!
Το κιτ...στο "κουτι" φαίνεται πανέμορφο...απο εφαρμογή....ουυυυυυυυυυυ!!! Τέλος πάντων...τη δεύτερη ήττα την έφαγα με την βακιουφορμ καλύπτρα...ολοι, μα ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ το εχουν φτιάξει με "ανοιχτή"...εγω για εύλογους λογους την ηθελα κλειστή...κααααλα να παθω! Μετα απο 2 ουισκακια καμια δεκαριά τσιγαρα...28 μπινελικια και μια προσευχή για συνχωρεση κατάφερα να εχω ενα ...ας πουμε ευτυχές αποτέλεσμα.
Για τη παραλλαγή, απλα "έπαιξα" λιγο με τα λευκά και τα κόκκινα να μην ειναι οοολα το ιδιο...ενα ελαφρό γουοσακι και έτοιμο. Οι μονες επεμβάσεις ηταν στα σκέλη του συστήματος προσγείωσης οπου το ρηναιο κόπηκε και κολλήθηκε λιγο πιο πεπιεσμένο οπως το ιδιο και στο αριστερό σκελος. Το δεξι κόπηκε και κολλήθηκε σχεδόν τελείως επεκταμένο(?) καθώς η "γεωμετρια" της λιγο άτσαλης προσγείωσης και το μυαλο μου το ειχε φανταστεί ετσι.
...και ιδου το αποτέλεσμά...

...απο φωτογράφιση παντως σκίζω εεε?