ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ships: Υπό κατασκευή

Φρεγάτες τύπου "S" (1/350)

(1/17) > >>

them:
Πρίν περίπου πέντε χρόνια τέτοια εποχή παροπλίστηκε
η Φ/Γ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, η πρώτη φρεγάτα  τύπου  ''S'' που παροπλίστηκε.
Συγκεκριμένα τελετή παροπλισμού  Παρασκευή 15 Φεβ.2013, και δόθηκαν τα φ.π. στο πλήρωμα για τις νέες τους υπηρεσίες....αν θυμάμαι καλά.... :?
Τα στοιχεία των πλοίων της κλάσης λίγο πολύ γνωστά, και εύκολο να βρεθούν στο διαδίκτυο,
οπότε δεν θα ασχοληθώ να αναφερθώ σε λεπτομέρειες.

Αυτές είναι κάποιες από τις πιο γνωστές ίσως φωτογραφίες της Μπουμπουλίνας, υπάρχει άφθονο φωτογραφικο υλικο και στο διαδίκτυο και στο προσωπικό μου αρχείο :oops: και θα χρησιμοποιηθούν να φτιαχτεί όσο πιο σωστά ::eusa_whistle:: μπορώ....
Οπότε καλή μου αρχή....

::arrowbox::Το κιτ που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ρητινένιο της Ys masterpieces που φαίνεται αρκετά καλό και λεπτομερές από μια πρώτη ματιά.
Δείχνει να δίνει όλες, μα όλες τις λεπτομέρειες να φτιαχτεί ένα οποιαδήποτε πλοίο.
Αν και στο κουτι γράφει για batch 3 με λίγο ψάξιμο, βοήθεια  ::sprechende_015:: 8) και προσπάθεια ::eusa_whistle::  φτιάχνονται όλα τα πλοία όλων των batch!!!

Φωτογραφίες από το κιτ μέρος Α:

Συνεχίζεται.

them:
Φωτογραφίες από το κιτ μέρος Β:

Μέχρι εδώ είδαμε τα μεγαλύτερα κομμάτια και τώρα τα μικρότερα, που βρίσκονται στα τρία αυτά σακουλάκια.

Και τέλος τα photoetch και τα decals.

και μια δοκιμή των μεγάλων κομματιών....

Δεν έχω φωτογραφίσει τα phalanx τα οποία πραγματικά είναι τρομερά!!!

Veteran_Sailor:
Kαλη αρχη και καλη συνεχεια... :wink:

Φαινεται πολυ καλο σε λεπτομερεια,μιας και εχω το Ολλανδικο το οποιο ειναι στην αναμονη...εχω να πω ποσο ''ζηλευω'' τα ρελια.... το ελικοπτερο...και καποιες λεπτομερειες ακομα... 8)

Το επιστεγο το δινει ενιαιο οπως φαινεται :?:(ρωταω γιατι μου εχει ψυχολογικο... απο τον Καναρη...)  :(

Blackbeard:
Γειά σου Χρήστο με τα ωραία σου.

Σε παρακολουθώ.

Blitz-X:
Καλή αρχή αδελφέ :!: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση