Θέλεις να χαλαρώσεις μοντελάροντας

και να μην ασχοληθείς με στοκαρίσματα, ελλείψεις και να βρεις ένα κιτ με απίθανη λεπτομέρεια και λίγα σχετικά κομμάτια;;;
Τότε βρες και ξεκίνα το Scimitar της AFV CLUB στην 1/35.
Το κιτ μπορεί να έχει τα χρονάκια του αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι απλά εξαιρετικό.
Πολύ καλή εφαρμογή, απροβλημάτιστη κατασκευή που «κυλάει» μόνη της, εξαιρετική λεπτομέρεια, μεταλλική κάνη και μερικά φωτοχαραγμένα συνθέτουν το μικρό αυτό μπιζουδάκι.
Όσο για το πλαστικό της AFV CLUB είναι απλά μαλακό, καθαρίζεται εύκολα και συμβάλει στην εύκολη συναρμολόγηση.
Το κιτ το είχα αρχίσει πριν από αρκετά χρόνια και πρόσφατα βάλθηκα να το ολοκληρώσω. Αποφάσισα να φτιάξω ένα όχημα όπως έδρασε στον 1ο Πόλεμο του Κόλπου. Τα Scimitar που συμμετείχαν στην Καταιγίδα της Ερήμου ήταν φορτωμένα με ότι χωράει ο νους και κανένα δεν έμοιαζε με το άλλο.
Αφού ολοκλήρωσα τη συναρμολόγηση του πήγματος, από το κουτί με τα περισσεύματα, το φόρτωσα εμπρός και στα πλαϊνά του.
Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη συναρμολόγηση του πύργου. Όλα κύλησαν ομαλά και σχετικά γρήγορα έφτασα στο παρακάτω αποτέλεσμα.






Δεν έχουν μπει οι εμπρόσθιοι και οπίσθιοι λασπωτήρες.
Μένει τώρα να δω πότε και αυτό θα πάρει σειρά για το βαφείο.
