Αποστολέας Θέμα: Su-25 1/48 OEZ Διοραμα "Αναγκαστικη προσγειωση στο Αφγανισταν"  (Αναγνώστηκε 1733 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
Τα βίτσια μου γνωστά...παμε λοιπόν!

Αυτά που ξερω μεχρι στιγμής ειναι "περίοδος Αφγανιστάν", την έφαγε απο στινγκερ...έπεσε το ηλεκτρικό σύστημα που "πετάει" τα "φορτία" απο τους πυλώνες...απο την έκρηξη άνοιξαν τα αλεξίπτωτα στον αέρα...εως που κόπηκαν λόγο της ταχύτητας...ηρθε πίσω...χωρις φρένα...εφυγε απο το διάδρομο...το σ/π δεν άντεξε...και...τελος καλό ολα καλά. Αυτο που έμαθα απο ενα φίλο Ρωσο στο ARC ειναι οτι εχει δει ντοκιμαντέρ στη ρωσική τηλεόραση που δείχνει τον τεχνικό να "ασφαλίζει" τις βόμβες οταν ξαφνικά μια δεν άντεξε και...έπεσε στα ποδια του...οπως λέει ο φιλος η έκφραση στο πρόσωπό του...ολα τα λεφτά...αυταααα!!!!

Μοντέλο...το γνωστό και μοναδικό της KP στην 1/48...Χρώματα Γκουνζε...

Ολες οι επεμβάσεις...σλατς...φλαπς...θυρίδες...κινητήρας καπουτ...ιδιοκατασκευες...και ναι...η καλύπτρα κολλήθηκε μισόκλειστη για να δείχνει την βιαστική  "εγκατάλειψη"...

Φωτο του πραγματικου, και διπλα η δικη μου "μεταφραση"...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος nikosmadakis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • model addict
Απ: Su-25 1/48 OEZ Διοραμα "Αναγκαστικη προσγειωση στο Αφγανισταν"
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 30, 2018, 09:51:44 πμ »
Εγώ το βρίσκω φανταστικό. Δεν θα έπρεπε να έχουν ανοίξει αυλάκια οι σπασμένες ρόδες; Εκτός κι αν δεν τα βλέπω εγώ.
24 ώρες δεν φτάνουν...

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 30, 2018, 10:16:58 πμ »
Ωραία δουλειά Παναγιώτη....!!!πολλά μπράβο... ::salut:: ::salut::

Ταλαιπώρησε τα σήματα του ουραίου όμως γιατί δείχνουν πολύ καινούρια σε σχέση με των φτερών ...!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 30, 2018, 06:01:42 μμ »
Θενκς γκαις...!!!...Φίλε nikosmadakis απο "ανάλυση" των φωτο που ειχα στα χέρια μου (οοουυυυ...!!!) τα αυλάκια δεν ειναι και τοσο εμφανή...πάντως εγω "έπαιξα" λιγο με "γραμμές" στο χώμα πίσω απο το αεροσκάφος...ναι, στις φωτο δε φαίνονται και τοοοσο! ::thumbleft::

Φίλτατε Λευτερη!!!...κατ'αρχην κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί, ευχαριστώ για την μεγάλη βοήθειά σου στην ολοκλήρωση αυτού του μοντέλου...ξέρεις εσύ...λοιπόν, τα "αστέρια" στο κάθετο δεν τα εφθαρα και τόσο, γιατι στα κάθετα συνήθως και για εύλογους λόγους, τα σήματα φθείρονται λιγότερο και απο την ασπρόμαυρη φωτο φαίνεται αρκετά έντονο το "αστέρι"...γι'αυτο και ειναι "ετσι" στο μοντέλο...ΧΑ!!! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 30, 2018, 08:11:12 μμ »
Φοβερή δουλειά! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 30, 2018, 09:17:54 μμ »
Θενκς γκαις...!!!...Φίλε nikosmadakis απο "ανάλυση" των φωτο που ειχα στα χέρια μου (οοουυυυ...!!!) τα αυλάκια δεν ειναι και τοσο εμφανή...πάντως εγω "έπαιξα" λιγο με "γραμμές" στο χώμα πίσω απο το αεροσκάφος...ναι, στις φωτο δε φαίνονται και τοοοσο! ::thumbleft::

Φίλτατε Λευτερη!!!...κατ'αρχην κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί, ευχαριστώ για την μεγάλη βοήθειά σου στην ολοκλήρωση αυτού του μοντέλου...ξέρεις εσύ...λοιπόν, τα "αστέρια" στο κάθετο δεν τα εφθαρα και τόσο, γιατι στα κάθετα συνήθως και για εύλογους λόγους, τα σήματα φθείρονται λιγότερο και απο την ασπρόμαυρη φωτο φαίνεται αρκετά έντονο το "αστέρι"...γι'αυτο και ειναι "ετσι" στο μοντέλο...ΧΑ!!! ::glossa::
::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 08:29:15 μμ »
Είναι όλο λάθος! ::glossa:: Στις original φωτό έχει χορταράκια το έδαφος εώ εσύ δεν έχεις βάλει ούτε ένα αχυράκι. :mrgreen:

Μπράβο σου Τάκη, απο τα αγαπημένα μου το συγκεκριμένο! ::thumbleft:: ::thumbleft::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 11:23:46 μμ »
Κι εγώ συμφωνώ ότι ήθελε ίχνη ή ροδιές
πίσω, από το όπως φαίνεται άτσαλο χτύπημα
που έσπασε τα σκέλη. Η ζημιά στον κινητήρα
φαίνεται ότι σε ταλαιπώρησε πολύ για να την
κάνεις πιστευτή. Όμορφα φθαρμένη παραλλαγή.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 01, 2018, 08:09:46 μμ »
Χαίρομαι παρα πολύ για τις άκρως στοχευμενες παρατηρήσεις σας...
Λοιπόν...πως την "ειδα" εγω...το "χώμα" πρέπει να ειναι αρκετά σκληρό για αυτο το λόγο δεν "όργωσαν" τα σπασμένα σκέλη στη φώτο...τα λάστιχα στο Σου ειναι αρκετά φαρδιά άρα...λέω εγώ τώρα...δεν θα άφησαν και "μεγάλα" ίχνη στο έδαφος...και τέλος...εχω κανει αυλάκια...μιτσουλια...χαχααχα...και εχω βάλει και λιιιιγο ποιο σκούρο χρωμα μέσα για να φαίνεται η διαφορά με το υπόλοιπο...στις φωτο πράγματι "χανει"...οσοι το προσέξατε (ουυυυυυυυ...!!! :mrgreen:) στην έκθεση τον Οκτώβρη φαίνονταν καλύτερα όλα αυτά...και παλι χαίρομαι που βασικά σας άρεσε... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 01, 2018, 08:31:46 μμ »
Τουλάχιστον εντυπωσιακό...
Μπράβο!!

Tags: