Καποτε ελεγα "οτι μου τραβηξει την προσοχη αρκει να ειναι μεσα στην κλιμακα(1/35)"
Ετσι κατεληξα να φτιαχνω τουλαχιστον 2 κιτ την εβδομαδα

Το ασχημο ειναι οτι τα περισσοτερα δεν "δενουν" μεταξυ τους και εχουν μεινει ξεκαρφωτα μεσα σε κουτια απο παπουτσια

Τωρα που τα ξαναβλεπω καταλαβαινω οτι "πεταξα" πολλα λεφτα σ'αυτη την μοντελιστικη μου κριση

Αυτη την στιγμη ειμαι στην φαση που θελω να τα οργανωσω σε διοραματα για να εχουν επιτελους εναν σκοπο...
Οποτε δεν αγοραζω τιποτα αλλο(σχεδον

)μεχρι να εξαντλησω το αποθεμα των
1.ετοιμων η σχεδον ετοιμων,
2.στο κουτι τους ακομα,
3.ιδιοκατασκευες,
4.αυτων που θα διορθωθούν
Αν το διαβαζει αυτο καποιος νεος μοντελιστης,μια συμβουλη!!!
Αγοραστε ΜΟΝΟ αυτο που θελετε να φτιαξετε αυτη την στιγμη,φτιαξτε το ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,δηλαδη αφιερωστε του ολο τον χρονο σας ετσι ωστε και το πιο μικρο κιτ να ειναι για εσας η καλυτερη κατασκευη σας,,ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ το και μετα παμε γι'αλλα!!!
Το ξερω,ειναι δυσκολο μ'ολους αυτους τους πειρασμους εκει εξω αλλα....κι αυριο μερα ειναι ,θα τα φτιαξετε και τα υπολοιπα μια αλλη φορα!!
Μην αγοραζετε μονο για να χορτασει το ματι σας ή για να εχετε......οι επιλογες ειναι ατελειωτες(ενω το πορτοφολι ουχί) και εκτος απο το οτι δεν θα τα χαρείτε, δεν θα ολοκληρωσετε στο τελος τιποτα!!!!!
Αυτα απο εναν καμμενο, που τωρα συνειδητοποιεί τι σημαινει μοντελισμος της προκοπης