ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα: Show room
PALMA NOVA Artesania Latina
Νικολαος Κουζινης:
Θελει ραψιμο το πανι ακομα αλλα το αφησα να το κανει ο φιλος. Λιγο η κοκκινη μπογια με παιδευει και εχει θεμα στην πρυμνη (καλα που ειναι και η μεγενθυνση του σαιτ και τα βλεπεις καλυτερα). Με παιδεψανε και εκεινες οι τροχαλιες στα καταρτια και στο καταστρωμα, δεν ξερω αν τις εβαλα καλα γιατι οι οδηγιες ειναι ασαφεις αν και εικονες.( Πρωτη φορα... βλεπεις)
Νικολαος Κουζινης:
Μονος gtdeath με τις οδηγιες, με οτι ξυλα απομεινανε, λειπανε 2-3 ελλειψοειδη μαδερακια του πετσωματος , εκει αυτοσχεδιασα και βγηκε λιγο καμπυλο στον πατοοοο, ενω επρεπε η καρινα να ειναι εντελως ευθεια. Δεν γινοτανε τιποτε καλυτερο πια. Καλη εμπειρια τα ξυλινα παντως, ανωτερη απο τα αεροπλανα. Τωρα εχω στα σχεδια τον Πιπινο κι ενα υποβρυχιο κλαση Borei, μενουμε... σκρατσαριστοι.
Kostis Pap:
Γενικά η κατασκευή είναι ωραία και με την αρματωσιά ήρθε και έδεσε. Κτυπάει λίγο το πηδάλιο που είναι αρκετά πιο ψηλά από όσο πρέπει και η ίσαλος δεν είναι σωστή (θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη μέση). Πάντως βλέπω ότι διόρθωσες τη γραμμή της ισάλου και τώρα είναι καθαρή σε σχέση με τις προηγούμενες φωτογραφίες. Τα λάστιχα έπρεπε να είναι πιο κοντά στο πιο πλατύ μέρος του σκάφους, αλλά αυτό είναι άνευ σημασίας.
Νικολαος Κουζινης:
Ετσι οπως τα λες ειναι Κωστα. Το πηδαλιο βγηκε ψηλα το ειδα μετα αφου τρυπησα και δεν τολμησα να το κατεβασω γιατι το κοντρα πλακε ηταν λιγο φθαρμενο στην ακμη του και μετα δυσκολιας το εφερα,δεν εχω και τα αντιστοιχα υλικα στοκους κλπ μονο με την κυανοακρυλικη και γυαλοχαρτισμα πριν στεγνωσει. Για τα λαστιχα ειχα κι εγω την ιδια απορια αλλα στο σχεδιο τα εδινε εκει. ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νικολαος Κουζινης:
Εκει με την ισαλο εχω προβλημα, ενω θελω να την φερω ευθεια στην τομη αυτη ακολουθαει τηνκαμπυλοτητα της γαστρας και δεν ξερω πως γινεται ισια. Ασε που η ταινια μασκαρισματος παιδευει αρκετες φορες μεχρι να κολλησει κι αν δεν κολλησει καλα το χρωμα αν ειναι αραιο κανει δοντια η αν την παρακολλησεις ξεσηκωνει το χρωμα οταν πας να την ξεκολλησεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση