Ζωντάνεψε! Πολύ ψάξιμο για τα ντεκαλ! Τελικά το μοιρόσημο με τη σημαία που το βρήκες; ʼσε τον οπλισμό για το 2018 μήπως και το προλάβεις για το Hall of Fame 2017.
Λοιπόν επειδή βλέπω έχεις πολλά ντεκαλ, ψήνεσαι να αναστήσεις το αυτό το SIG μέσα στο 2018?. Είχε γίνει ωραίος τζερτζελές και οι είχαμε προχωρήσει αρκετά ο καθένας με τα μοντέλα του. Κάπου στη πορεία χαθήκαμε όμως. Θα έχω και εγώ update με 3 Mig-29 στην 1/72. Ψήνονται και κάνα 2 άτομα ακόμη. Και που ξέρεις μπορεί και να αναστήσουμε φαντάσματα εκεί, να επανέλθουν οι άλλοι που είχαν συμμετάσχει εξ αρχής.
ευτυχώς είχα πάρει κάποτε τις καρτέλες της begemont (αυτές που έχω στις φωτογραφίες παραπάνω) , και μέσα σε όλα τα εθνόσημα έχει και πολλά μοιρόσημα.
τελικά δεν τελειώνει σήμερα το μοντέλο , αλλά εντός ολίγων ημερών , όσο και να προσπάθησα
το θέμα που αναφέρεις το είχα παρακολουθήσει από την αρχή και όντως μπήκατε όλοι δυναμικά ,αλλά στην πορεία ξεχάστηκε το θέμα.δεν έχω πρόβλημα να συμμετάσχω , αλλά δε μπορώ να κάνω κι άλλο 29αρι αμέσως (έχω άλλα 2 , 1μονοθέσιο και 1 διθέσιο), γιατί με κούρασε αρκετά η συγκεκριμένη κατασκευή , αλλά και ένας άλλος λόγος είναι οτι θέλω να τα φορτώσω και τα δυο με διάφορα καλούδια απο θέμα οπλισμού , τα οποία όμως δεν τα έχω έτοιμα , και θα τα πάρω από το su-24 που έχω , όταν με το καλό το τελειώσω.επίσης λέω να ξεκινήσω κάτι αμερικάνικο , έτσι για αλλαγή από τα ρώσσικα

πάντως , όταν θα ξεκινήσω ένα 29αρι , αν δεν έχει τελειώσει το θέμα , να είσαι σίγουρος οτι θα συναντηθούμε και εκεί

καλή χρονιά να έχεις