Αποστολέας Θέμα: F/A 18D Hobbyboss 1/72 VMFA-225  (Αναγνώστηκε 1000 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratuono

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
F/A 18D Hobbyboss 1/72 VMFA-225
« στις: Δεκεμβρίου 01, 2017, 12:18:17 πμ »

Απλο κιτ,ισως υπερβολικα απλο.Καλουτσικη εφαρμογη,αθλια decals (στο δικο μου τουλαχιστον).Χοντροκομμενη λεπτομερεια σε σκελη προσγειωσης.Χρησιμοποιησα καθισματα της Quickboost ,αντικαθιστοντας τα χοντροκομμενα του κιτ.Οι GBU ειναι απο σετ της hasegawa,οι Sidewinder απο το spares box.Το κιτ δεν δινει τιποτα εκτος απο 3 δεξαμενες.Βαψιμο με ακρυλικα,wash με λαδια.Σε αυτο δοκιμασα πρωτη φορα την τεχνικη του salt weathering.Δεν ειμαι σιγουρος για το αν μου αρεσει ακομα.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
Απ: F/A 18D Hobbyboss 1/72 VMFA-225
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 01, 2017, 06:48:11 μμ »
Βλέπω δε σου αρέσουν καθόλου τα hornet :D. Κι εγώ δοκίμασα μια φορά πειραματικά αυτή την τεχνική και την απέρριψα τελικά. Νομίζω τα ξανοίγματα με ανοιχτότερες αποχρώσεις του βασικού χρώματος δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά για α/φη του USN. Ίσως χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση με την συγκεκριμένη μέθοδο. Πάντως είναι πολύ ωραία η σφήκα σου!

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 02, 2017, 08:14:36 μμ »
Η τεχνική με το αλάτι γενικά είναι πολύ περίεργη μπορεί να βγάλει ένα τρομερό αποτέλεσμα αλλά μπορεί απλά να φαίνεται...κάτι ...
Πάντως εμένα μου αρέσει το πετούμενο και νομίζω το πάς ωραία!!

Πάντως χτύπα και ένα κατασκευαστικό να το δούμε step By step!!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 03, 2017, 09:34:27 πμ »
Καλημέρα φίλε μου. Πολύ καλό βγήκε. Μια χαρά είναι η δουλειά σου. Το έφτιαξα πρόσφατα και ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει σε θέματα εφαρμογών.Μάλλον ισχύει για το σύνολο των hornet. Anyway ωραίο σύνολο.Τώρα για τα βρωμίσματα αντί για αλάτι ίσως είναι προτιμότερο αραιωμένο γκρί και από επάνω και πάλι αραιωμένο το Η-307. Λέω ίσως γιατί τελικά και εγώ φοβήθηκα να πάρω το ρίσκο και να το κάνω.Να είσαι καλά. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: