ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Group Build : "Αιχμαλωτισμένα"

Captured Τ-34/76. Τώρα ή ποτέ

(1/3) > >>

Pez:
Αυτό το thread θα είναι μια επιβεβαίωση του 100% ανόθευτου ελληνικού DNA που κυλάει στις φλέβες μου. Μεγαλόσχημες δηλώσεις κατά την ανακοίνωση, σκόρπιες και ανεπαρκής προσπάθειες, πρώτες ύλες από το κάτω ράφι, και κινητοποίηση στο τέλος για ναι προλάβουμε όπως όπως.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη πλέον να κάνω "γερμανικά" θέματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κιτ της Zvezda με απογοήτευσε λίγο, καθώς ήταν πολύ απλοϊκό και πολύ κατώτερο των πάρα πολύ καλών κιτ αεροσκαφών που έχω τιμήσει κατά καιρούς. Το κουτσοδούλευα πάντα παράλληλα σε άλλα μοντέλα κατά διαστήματα αλλά ποτέ δεν με τραβούσε να το προχωρήσω περισσότερο. Με τα πολλά Έχω φτάσει στο εξής σημείο όπου έχω ολοκληρώσει τις 3 υποκατασκευές (κάτω πήγμα, άνω πήγμα και πύργος) και βρίσκεται σε μακρά αποθήκευση. Το μόνο που έκανα παραπάνω είναι μια προσπάθεια να αναπαραστήσω το χυτό του πύργου με τη βοήθεια υγρής κόλλας.

Κοιτώντας λοιπόν μια το κλειστό κουτί στο κάτω μέρος της στοίβας και μία το ημερολόγιο συνειδητοποίησα ότι εάν δεν το τελειώσω με την παρότρυνση του group build μάλλον θα μείνει στα μοντελιστικά αζήτητα. Αποφάσισα λοιπόν να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία, 10 μέρες δικές του και ότι γίνει, ή θα βγει ένα μοντέλο, καλό ή κακό, ή θα το φάει η μοντελιστική άβυσσος. Όσο για το επίσημο αφήγημα, λέει ότι θα τιμωρήσω τους γερμανούς φτιάχνοντας το κακό κιτ της Zvezda γερμανικό, ώστε στο μέλλον να το κάνω από το κιτ της AFV in all its red army glory.

Σε καιρούς δύσκολους, θα γίνει ένα generic captured Τ34/76, βαμμένο στο ρώσικο πράσινο και θα φέρει απλά τα γερμανικά εθνόσημα, βαμμένα ή από κάποιο spare αν βρεθεί κάτι κατάλληλο.

Let's do it the Greek way!

sluff:
χα,χα,ωραιος...  ::lol18::
σου ευχομαι....success story :mrgreen:

Blitz-X:
Αν δε το παλέψεις πολύ για να συνεφέρεις το χρεπάκι λογικά προλαβαίνεις :mrgreen:
Καλή διασκέδαση και καλά τελειώματα :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Pez:
Η πρόοδος με το συγκεκριμένο.

Τα 2 μισά του πήγματος έκλεισαν με αρκετό τράβηγμα, και λίγο βία

Περάστηκε το αστάρι της Hycote, και έπειτα το μοντέλο βάφηκε με μια τυχαία μείξη 2 πράσινων και έγιναν κάποια φωτίσματα με το ανοιχτότερο και σκιάσεις με το σκουρότερο.

Επόμενο θα βαφούν οι σταυροί στον πύργο, με έναν μεγαλύτερο από πάνω για εναέρια αναγνώριση και θα πέσει το βερνίκι για να ξεκινήσει το weatehring

sluff:
μια χαρα!! ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση