Αποστολέας Θέμα: F-15 Sat, C, Tornado,Hawk, Harrier, Rafale ζητω η κριση!  (Αναγνώστηκε 4644 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
Απ: F-15 Sat, C, Tornado,Hawk, Harrier,Columbia, Rafale κ.α ζητω η κριση!
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 16, 2015, 06:55:18 μμ »
Δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο περίπλοκο για κάτι τόσο μικρο. Δες εδώ τι έκανα εγώ.http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,31081.25.html ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος fijidreamer

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 05:36:02 μμ »
Βρισκομαι εν αναμονη απαντησεων απο Revell.de και AIrfix. Meanwhile το Columbia ξεβαφτηκε και κοπηκε (καπως αγαρμπα ως συνηθως και στοκαριστηκε μεχρι ενα σημειο.... :roll:
Τα αλλα 3 τελειωσε το βαψιμο τα αφηνω να στεγνωσουν καλα για να ριξω βερνικι, ενω το Harrier περαστηκε ενα χερι για να δω τι προβληματακια μου χτυπαν στο ματι .
Δεν πηγε καθολου ασχημα τολμω να πω!! :mrgreen: :wink:

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 11:37:15 πμ »
Kαθως η Revell.com με παρεπεμψε στη Revell.de και αυτη με τη σειρα της μου ειπε οτι δεν υπαρχουν πια για να μου στειλει κατι και καθως η Airfix δεν απαντησε ή δεν εκανα κατι καλα.....αποφασισα να προσωρησω σε νεες περιπετειες :mrgreen:
Στις παρακατω φωτο θα δειτε την προοδο μου λεμε τωρα.... και αυτα που αγορασα για να κανω κοπια την καλυπτρα και αν πετυχει και αλλες καλυπτρες και οχι μονο!!!! (βλεπε οτι μικρουλι πλαστικο οπως οπλισμος μου λειπει  :twisted:

Τα υλικα τα αγορασα απο γνωστο μαγαζι στη Στουρναρα για τεχνες...
Το κιτρινο μου ειπαν οτι ειναι υγρο λατεξ για καλουπι και ειναι ενος στοιχειου και το αλλο ειναι ετοιμο υγρο γυαλι το οποιο μου ειπαν οτι θα πηξει μεσα στο καλουπι. Και αυτο ενος στοιχειου, ετοιμα δηλαδη!
Κοστος συνολο 15 ευρα και κατι ψιλα... Αν παει καλα ανοιγονται νεοι οριζοντες οπως να φτιαξω σκουλαρικια για την κυρια μπας και γλυτωσω κανα τηγανι :mrgreen:
Αν εχετε τιποτα γνωμες για τα υλικα ή ακομα καλυτερα αν τα εχετε χρησιμοποιησει ριχτε καμμια .... συμβουλη

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 11:09:48 μμ »
Λοιπον υγρο γυαλι και λατεξ πληρη αποτυχια. Αφου εσπασα το αλεξινεμο σε 5 κομματια αποφασισα να κανω κοπτοραπτικη να φτιαξω απο τα κομματια ενα αλεξινεμο δικια μου κατασκευης και να το βαψω μαλλον smokegrey της Gunze. Και αφου το ειχα κοψει κολλησει τριψει στοκαρει ξανατριψει και ηθελε τελευταιες πινελιες στοκου , προχωρησα την βαφη σε ολο το αλλο αφος .......και πανω που ειπα να ριξω βερνικι , μπαλκονατο σημερα να μην μυριζει το δωματιο....τσακ!!! ξεκολαει το καμματακι που το κρατουσα (πισω απο το καθετο σταθερο (ειχα ξεχασει απο τοτε που το ειχα φτιαξει πριν 10 χρονια οτι ηταν κολλημενο) και πεφτει το αφος πανω στο ποδι μου και μετα στο πατωμα :roll:
................................................... και τι εσπασε??????? Ερωτηση..........
Ο νομος του Μερφυ λεει ξεκαθαρα οτι οι πιθανοτητες να πεσει η φετα με την μαρμελαδα , απο τη μερια που ειναι η μαρμελαδα, πανω στο χαλι ειναι αναλογες με το ποσο ακριβο ειναι το χαλι  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Μα φυσικα το αλεξινεμο και μονο αυτο!!! Τες πα το ξανακολλησα θα το ξαναστοκαρω κτλ απο μεθαυριο μαζι με διορθωσουλες που θελω να κανω.
Οσο για τα 3 αλλα αφη ειναι στο σταδιο να ριξω wash και μετα κολλημα και τελικο βερνικωμα..

Οι κοκκινες γραμμες (χαλκομανιες) στο Tornado και δεν ταιριαζαν απολυτα και γιναν ΧΙΛΙΑ κομματια. Με πολυ κοπο τις κολλησα κομματακι κομματακι (κολαζ θριλερ) και νομιζω σωθηκε το μοντελακι  ::salut:: :wink:
Και ναι τολμησα και διαχωρησα το Refuelling probe και πηγε και αυτο καλα!! :lol: 8)
Αντε ριξτε καμμια ντοματα τωρα......

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 11:39:14 πμ »

Φωτογραφιες που χρωσταω. Ειμαι σε φαση Pin wash (λεμε τωρα) στο Harrier. Ειμαι πολυ χαρουμενος με το πως πηγαινει!! Ειδικα επειδη το εσωσα (για τα δικα μου δεδομενα) χωρις κοστος. Οι χαλκομανιες ειναι οτι μου περισσεψε απο παλια και μερικες απο αλλα μοντελα (δεν ειναι σωστο το νουμερο στο καθετο σταθερο  και ειχα μονο για τη μια μερια!! αλλα και αλλες μικρες. Παντως δειχνει και ειναι πολυ ωραιο!

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 09:19:51 μμ »
Εύγε για την ανάσταση. Μόνο που είσαι ριψοκίνδυνος που τα βάζεις στο κάγκελο του μπαλκονιού. Μια ριπή αέρα και τα κλαις, καθώς είναι πούπουλα.

Καλή συνέχεια!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 09:49:26 μμ »
Μπράβο ρε Δημήτρη. Όμορφο το αποτέλεσμα των μοντέλων σου. Πήρες το ρίσκο και την δυσκολία της κατασκευής τους και τα πήγες πολύ καλά. Περισσότερο κέρδος οι εμπειρίες και οι ώρες που έβαλες πάνω σε αυτά τα kit. H διάθεση που έχεις δείξει σίγουρα θα σε κάνει καλύτερο για τα επόμενά σου μοντέλα να τα απολαμβάνεις και να τα απολαμβάνουμε. Καλή συνέχεια... :wink:
 ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
Απ: F-15 Sat, C, Tornado,Hawk, Harrier, ζητω η κριση!
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 27, 2016, 10:55:45 πμ »
Χρωσταω κατι τελευταιες φωτογραφιες...... :oops:
Τα 4 Α/Φ ολοκληρωθηκαν και ειμαι ειδιαιτερα περηφανος για το Reset με οτι ειχε απομεινει του Harrier. Οι χαλκομανιες δεν ειναι ολες οι σωστες και η βαση ειναι απο το Mig 31 της Zvezda. Πηγα να βαλω τη χαλκομανια με το ονομα του μοντελου και εγινε κομματια :evil: (μαλλον ειχε κρυωσει το νερο).
Το λατρεψα το μοντελακι αυτο!

Το μονο που μενει ειναι να βαλω logo στο σημειο της ΤΡΥΠΑΡΑΣ στην καλυπτρα και να ξαναφτιαξω στο καθετο σταθερο ..τον αισθητηρα μαλλον της ταχυτητας που καπου ως συνηθως εχαθει....

Ευχαριστω ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
Απ: F-15 Sat, C, Tornado,Hawk, Harrier, Rafale ζητω η κριση!
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 17, 2017, 11:40:55 μμ »
Μετα απο απειρο χρονο ξαναεφτιαξα το Rafale της Revell 1/48 αφου μου εστειλε τις χαλκομανιες του νεοτερου kit της με τις μπομπες... :mrgreen:
...που δεν ειχα αλλα εβαλα μια απο κατω που την πηρα απο το κιτ του Εurofighter  ::thumbleft::

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 17, 2017, 11:45:56 μμ »

Ξερω οτι εχει καποια θεματακια πχ τα εκ δικιας μου κατασκευης κολλημενα μπιχλιμπιδια στους αεραγωγους αφου εχασα τα αυθεντικα.  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 01:16:04 μμ »
Γεια χαρά. Μπράβο για την «ολική επαναφορά» στο hobby. Σχετικά με τη θολή καλύπτρα, με κάτι που αντιμετώπισα πρόσφατα με την καλύπτρα στο Su-24 της Zvezda... Μετά από κάποιες ψιλές γρατζουνιές από περιφερειακά τηε τριψίματα την έτριψα με τα sanding sticks της Squadron και στη συνέχεια με τις κρέμες της Tamiya αλλά δυστυχώς η θολούρα παρέμεινε, κάτι που μου συνέβει πρώτη φορά ενω άλλων εταιρειών καλύπτρες που χρειάστηκαν τρίψιμο, επανήλθαν χωρίς πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο (διαφορετικά υλικά?). Έτσι δοκίμασα κάτι άλλο... τις πέρασα ένα χέρι με το πινέλο με το γυαλιστερό βερνίκι της Galleria Winsor & Newton και η καθαρότητα επανήλθε χωρίς να φαίνεται το πέρασμα του πινέλου.
Σου ευχομαι καλές και ευχάριστες δημιουργίες!

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 10:54:27 μμ »
Σακη ευχαριστω θα το δοκιμασω σε κατι χρεπια καλυπτρες που εχω!

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 09:09:08 πμ »
Καθε "νέο" μοντέλο σου και καλύτερο ::thumbleft::
Σειρούλα  πολύ όμορφο το Rafale...ξέρεις εσύ από Γαλλιδούλες   :wink:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 10:40:31 πμ »
 Μού αρέσουν καί εμένα οί δουλείες σου... Όμως τό rafale είναι  πολύ ωραίο.....

Tags: