Χαιρετώ το Forum ως Nέο μέλος....
θα μακρηγορήσω λίγο οποτε να ευχαριστήσω όσους μπορέσουν να διαβάσουν το Post!
Εν συντομία μια γρηγορη εισαγωγή για μένα πριν περάσω στο κύριος θέμα.
Ασχολήθηκα με το μοντελισμό από μικρή ηλικία δημοτικού και σταμάτησα λίγο πριν το στρατό. Ενώ είμαι καλός στα καλλιτεχνικά - χειρωνακτικά (Επαγγελματίας γραφίστας) θεωρώ ακόμα τον ευατό μου στο μοντελισμό αρχάριο διότι ποτε δε κατάφερα να αποδώσω ένα μοντέλο σωστά όπως θα ήθελα η όπως θαυμάζω ορισμένα σε φωτογραφίες που βλέπω.
Όλα αυτά τα χρονια αρκέστηκα στο να αγοράζω νέα μοντέλα και να μη κατορθώσω ποτε να τα φτιάξω!
Ο λόγος που ήρθα στο Modelclub.gr ήταν στην ουσία για να πουλήσω ορισμένα μοντέλα μέσα από την σελίδα των αγγελιών και συγκεκριμένα από το 15αύγουστο που μας πέρασε.
Όμως σιγά σιγά με τις μέρες άρχισα να ενθουσιάζομαι με διαφορες δημιουργίες και χρήσιμα κείμενα από έμπειρους και μη που είδα και διάβασα εδώ στο forum και τελικά κατέληξα ότι πλέων στα 40+ είναι μια καλή ώρα να ξαναμπώ στο παιχνίδι ποιο διαβασμένος και ποιο εμπεριστατωμένος με στόχο να καλύψω το παλιό απωθημένο του να αποδώσω επιτέλους σωστά στατικό μοντελισμό.
Τα kit με τα οποία θα ασχοληθώ στο νέο μου κύκλο θα είναι ως επί το πλείστον αεροσκάφη στην 1/72 κλίμακα (έχω πρόβλημα χώρου για να μπορέσω να ασχοληθώ σε μεγαλύτερη κλίμακα) και πολιτικά οχήματα στην 1/24.
Επιλογή αερογράφου.
Θεωρώ ότι εφόσον ήρθε η ώρα να κάνω το "Come Back" σωστά θα χρειαστώ αερογράφο, για επιλογή κομπρεσέρ θα ανοίξω ανάλογο post στο εγγυής μέλλον οποτε για αρχή ας επικεντρωθούμε μονο στο μοντέλο αερογράφου.
Αφού λοιπών έκανα μια ολοήμερη ερευνα γύρο από το κόσμο του αερογράφου με πολύ σημαντικό άθρο για μένα εδώ >>
http://www.kalfakis.gr/aSCALEMODELS/tips/what_airbrush.htm (Τουλάχιστον με βοήθησε να κατανοήσω τα βασικά)
και πήρα μια ιδέα στο τι χρειάζομαι για τις κλίμακες που θα δουλέψω κατέληξα ότι σίγουρα δεν θα αγοράσω κάτι μη επώνυμο και ας είναι και ο πρώτος μου αερογράφος, άλλωστε είμαι υπέρ της φιλοσοφίας στο να αγοράσω κάτι εν μέρη ποιο ακριβό και ποιοτικό παρα κάτι εν μέρη οικονομικότερο με χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής και ελλιπής υποστήριξη ανταλλακτικών (από Ελλάδα).
Σίγουρα θα διαβάσω από πόλους εδώ στο forum (και έμπειρους) ότι για τα χρήματα τους ορισμένοι αξίζουν την προσπάθεια και συγκεκριμένα να πω ότι έκανα εκτενή ερευνα εδώ μέσα για τον διαβόητο BD-183K ο οποιος είναι ένας ανώνυμος αξιόπιστος "all round" αερογράφος σε ελκυστική τιμή και ραμμένος στα μετρα μου αλλα από την άλλη είδα ότι ακόμα και ο ποιο μεγάλος υποστηρικτής του διέθεσε πολλές ώρες και χρόνο σε post για να μπορέσει να βρει τα πατήματα του και τις ιδιοτροπίες του μέχρι να φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα (φιλικότατα).
Πριν συνεχίσω να πω ότι η επιλογή μου θα γίνει ΜΟΝΟ μέσα από τις αγγέλλεις του φόρουμ τόσο για το οικονομικό του θέματος όσο και για την φιλοσοφία μου στο να στηρίξω τους χρηστες με μεγαλύτερη χαρά απ ότι έναν έμπορο, οποτε αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο ρίξτε και μια ματια στην σελίδα των αγγελιών.
Τελικά κατά τη άπειρη γνώμη μου έφτασα στο συμπέρασμα ότι ένας Badger 150 καλύπτει τις ανάγκες μου και όχι μονο, είναι ένας αερογράφος διπλής λειτουργίας με τροφοδοσία αναρρόφησης. καλύπτει μεγάλο εύρος χρήσης λόγο των τριών διαφορετικών μπέκ και βελονών που παρέχει και από τι διάβασα είναι και από τους ποιο αξιόπιστους, επίσης στην ίδια περίπου κατηγορια πωλείται στα μισά χρήματα του ο Iwata Eclipse HP-BCS με ένα μπέκ και βελόνα στα 0.5mm και πραγματικά αν καλύψει θετικά κάποιες απορίες μου κλείνω προς αυτόν.
Έχω σκοπό για αρχή να ξεκινήσω με Enamel χρώματα μιας και έχω μια σχετική εμπειρία και για αστάρια να χρησιμοποιήσω έτοιμα σπρέυ.
Και εδώ ξεκινούν οι απορίες!
1. Ένας αερογράφος αναρρόφησης μπορεί να αποδώσει αερογραφία σε 1/72 κλίμακα με 0.3mm μπεκ/βελόνα σε χαμηλά bar/psi η θα χρειαστεί να ανεβάσω πίεση και να μη μπορώ να κάνω εν τέλη αερογραφια;
2. Με 0.5mm μπεκ/βελόνα μπορώ να αποδώσω αερογραφία σε 1/72 κλίμακα ή το μπέκ είναι "μπουρί";
3. Με 0.5mm μπεκ/βελόνα μπορώ να αποδώσω σωστό βάψιμο και βερνίκι σε οχήματα στην 1/24 κλίμακα;
4. Η Iwata υποστηρίζει εδώ στην ελλάδα ανταλλακτικά δηλ θα βρω εύκολα μπεκ/βελόνες;
5. Διάβασα ότι μπορείς να προσαρμόσεις βελόνα 0.3mm σε μπεκ 0.5mm ισχύει δοκιμασμένα σωστά ή θα έχω μη σωστή εφαρμογή/απώλειες και φθορά στα εξαρτήματα του αερογράφου;
Αυτά τα "ολίγα" για αρχή αναμένω με αγωνια απόψεις - προτάσεις και πάλι σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.