ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds

50 χρόνια από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών

<< < (3/3)

DJ ANAS:
Αφορμη να μειωσω το στοκ στα 1/72,λεω να σας κανω παρεα με δυο Μ48Α2 Israeli Army οπως ειχαν δρασει το 1967 στο Sinai.Τα κιτ θα ειναι ενα μιγμα απο Revell-Italeri-Esci.
Τασος ::salut::

gtdeath13:
Ωραία, ανοίξα θέμα, ποστάρουμε δουλειές εκεί: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,33489.0.html

Καλή αρχή σε όλους...

HEL(las):

--- Παράθεση από: mixalis στις Ιουλίου 02, 2017, 10:57:10 πμ --- Άρα δηλαδή εγώ πού θά τό κάνω μέ τή τρίχρωμη, είμαι εκτός θέματος;;;;

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ λέω προχωρα κανονικά για να έχουμε ένα με τριχρωμη και ένα bare metal Mirage III  ::thumbleft::

gtdeath13:

Κι εγώ λέω προχώρα κανονικά  :wink: :wink: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

panos.v:

--- Παράθεση από: HEL(las) στις Ιουλίου 02, 2017, 07:33:29 μμ ---Εγώ λέω προχωρα κανονικά για να έχουμε ένα με τριχρωμη και ένα bare metal Mirage III  ::thumbleft::

--- Τέλος παράθεσης ---

Μετά τον πόλεμο των 6 ημερών άρχισαν να τα βάφουν με την 3χρωμη παραλλαγή. Στο μεσοδιάστημα(ή αλλιώς πόλεμος της τριβής) μέχρι τον πολεμο του Γιόμ Κιπούρ τον Οκτώβριο του 73.  Στον πόλεμο του Οκτωβρίου τα έβαψαν και με τα μεγάλα κίτρινα τρίγωνα στα φτερα για να αναγνωρίζονται απο τις φιλίες δυνάμεις. Σίγουρα με τα τρίγωνα είναι "εκτός θέματος" για τον πόλεμο των 6 ημερών. Νομίζω , χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μόνο bare metal για τον πόλεμο των 6 ημερών.  ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση