Αποστολέας Θέμα: Νεος στον χωρο ζητα καθοδήγηση  (Αναγνώστηκε 1267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petranf

• Scale 1/144
  • *
Νεος στον χωρο ζητα καθοδήγηση
« στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 10:06:49 πμ »
Κυριοι καλημέρα σας.

Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα αυτό το forum και ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το πλούσιο περιεχόμενο. Εγω ειμαι καινούργιος στον χώρο και με ενδιαφέρει η ζωγραφική με αερογράφο και το βάψιμο μεγαλύτερων τηλεκατευθυνομενων αεροπλανων με κλιμακες 1:10- 1:20 (οχι τοσο ο στατικός μοντελισμος) και θα ηθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω:

1. Ποια η γνώμη σας για τον αερογράφο AZTEC 4470? Πιστεύω οτι ειναι μια καλη λυση για την περιπτωση μου γιατι δεν χρειάζομαι καποιον με υψηλη ακριβεια. Γνωριζω οτι ειναι διπλής λειτουργίας αλλα δεν ειμαι σίγουρος για το αν ειναι ανεξάρτητης ή οχι. Επισης επειδη δεν εχω χειριστει κλασσικο αερογράφο, δεν θα μου κακοφανει το περίεργο σχημα του. Επισης καθαριζεται ευκολα και εχει σετ απο ακροφυσια   http://www.bearair.com/prodinfo.asp?number=100316.
Υπάρχει περιπτωση να τον βρώ Ελλάδα? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον καλυτερο?

2. Με ενδιαφέρει να αγοράσω ενα σετ υδατοδιαλυτων χρωματων διαφανων και μη διαφανων  και καταλογο με τις μιξεις τους. Εχω επισκευθει κανα δυο μοντελιστικα καταστηματα αλλα δεν εχω βρει κατι αναλογο. Μονο τα μικρα και "ακριβα" χρωματα για στατικο μοντελισμο. Επισης κατα καποιο περιεργο λογο δεν ηταν εφοδιασμενα με βιβλια εκμαθησης. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο απο Αθηνα ή καποιο σιτε απο Ευρωπη?

3. Θα ηθελα να παραστω σε καποια μοντελιστικη συναντηση. Σε ποιο υψος της Ιπποκρατους να ερθω και ποια ωρα το Σάββατο?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Νεος στον χωρο ζητα καθοδήγηση
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 10:21:38 πμ »
Kαλημέρα φίλε.
Να σε προειδοποιήσω οτι φθηνά χρώματα δεν προκειται να βρεις σε καταστήματα μοντελισμού. Στην οδοό Ιπποκρατους στην Αθηνα, υπάρχουν βασικά (γιατί υπάρχουν και άλλα καταστήματα πιό πανω) στην διασταύρωση με Βαλτετσίου (νούμερα 59-63) μοντελιστικά καταστήματα που έχουν όλους τους τυπους των χρωμάτων. Λιγο παραπανω στην διασταύρωση με την Καλλιδρομίου, κοντά στο αστυνομικό τμήμα υπάρχει αλλο ένα κατάστημα που έχει χρώματατης εταιρίας  citadel (ακόμα πιό ακριβά αλλα έχουν κατι αποχρώσεις...) και λιγο ψηλοτερα στην Ιπποκρατους ειναι ενα άλλο πολυ ενδιαφερον καταστημα με χρώματα και φιγούρες, οι "Αθηναϊκές Μινιατούρες".
Σημείο συγκέντρωσης μας εδώ  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1079.0 απο τις 12.30 μεχρι τις 5.00

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 10:25:17 πμ »
Τον Aztek αστον καλυτερα γιατι ειναι μια πλαστικουρα και μιση.Για ζωγραφικη θες ενα ακριβο μοντελο που να κανει και για γραφιστες.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 10:27:51 πμ »
 Καλώς ήρθες στην παρέα καταρχάς...

1. Ο Aztec ειναι μια πολύ αξιόλογη και καλή λύση για την δουλειά που τον θέλεις  κατα την γνώμη μου (Για πρώτη επαφή παντα, μετά θέλεις κάτι πιό καλό).. Ειναι ελαφρύς και όντος εχει απο τα πιό ευκολα καθαρίσματα.. Για Αθήνα δεν ξέρω που τον πουλάνε αλλά νομίζω οτι το hobbygallery στην Θεσσαλονίκη έχει (www.hobbygallery.gr). Aν πάλι δεν εχει τότε μπορείς να επιλέξεις πολλές άλλες μάρκες για την δουλειά που θέλεις με κόστος απο 100 μεχρι 150 euro.
 2. Tα χρωματα που λές δεν κάνουν για μοντελισμό... Θα τα βρείς στο Πλαίσιο.. Για αναμίξεις μπορείς να ψαξεις στο ιντερνετ για να μην πληρώνεις τζάμπα λεφτα..
 3. Αν και Θεσσαλονικιος, η συνάντηση γίνεται στο καφέ 4U απέναντι απο το plastimodellismo ή τον Καλφάκη επί της Ιπποκράτους.

Αποσυνδεδεμένος petranf

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 01:42:41 μμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Τελικα αποφασισα να παραγγειλω τον aztek και αργοτερα βλεπουμε. Θα περασω και απο την Ιπποκρατους για να ψαξω για χρωματα. Η συνεχεια απι το εργον.

Πετρος

Tags: