ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Air: Υπό κατασκευή

A340-600 & A380-900 UDVAR-HAZY EDITION

(1/5) > >>

KATSFLYBY:

Το Α340 είναι μετατροπή με το κιτ από την Braz model και το A330-300 της Revell, και το Α380 εχει μεγαλώσει κατά 19 έξτρα frame για να φτιάξω extra long έκδοση που όμως τα φτερά παραμένουν (ακόμα) τα ίδια.
Εύκολα το πιο μεγάλο κιτ πολίτικου 1/144 με μήκος σχεδόν 60 εκατοστά.

Αλεξης.:
Κatsflyby καλη συνεχεια.

Παντως περα από την πλακα,
εγω γενικα στο διαδικτυο όταν υπαρχουν μηνυματα στα greeklish
δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβασω.
Δεν μπουρδουκλωνω το μυαλο μου χωρις λογο.

KATSFLYBY:
Η ατρακτος του Α380 περασμενη με αρκετα χερια ασταρι , και τριψιμο , σχεδον ετοιμη για να βαφτει .Θα γινει στα χρωματα της Λουφτχανσα σε διοραμα  με ενα ju-52 οπως στην εικονα.

Παρακατω εχουμε και τοποθετηση των φτερων στην ατρακτο του Α340-600.Πολυ στοκος μιας και η εφαρμογη ειναι απελπιστικη θα ελεγα.

Τελος και ενα 787-8 που ετοιμαζω στα χρωματα της Καταρ.Εχω φτιαχει και μερος του εσωτερικου με ανοιχτη την πορτα επιβιβασης μιας και σκοπευω να βαλω σκαλα και φιγουρες .

stefanosB747OA:
Ωραίος  μια  χαρά  τα πας ,  ευτυχώς  που έισαι και συ  εδώ στά Πολιτικά  ,γιατί εγώ φέτος  τα εχω γράψει  κανονικά .  Θα προσπαθήσω  μήπως  κάνω και γω κανένα . ::geiasou:: ::geiasou::

KATSFLYBY:
Το 787 ετοιμο  για λουστρο μετα απο ολα τα μικροδιορθωματακια μιας και το γκρι ηταν μιξη με ματ της Ταμιγια.Εχουν μεινει  τα σκελη προσγειωσεις που θα τα κανω  στο τελος.

Και μια ακομη μετατροπη το κιτ της Ρεβελλ  απο Α350-900 σε Α350-1000 με προσθηκη  6 μπροστα +5 πισω  frame

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση