0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ παιδιά,να'στε καλά....Θοδωρή βάσει οδηγιών δεν βάζεις στο κίτ φορείς κάτω από τις εισαγωγές ασχέτως εάν κανονικά φοράνε.Δεν δίνει το κίτ έξτρα φορείς.Τους φορείς τους έβαλα όπως ορίζουν οι οδηγίες και δεν τσέκαρα εάν είναι σωστά εκεί ή όχι.Εάν είχα ακόμα ένα σέτ θα έβαζα και στις εισαγωγές να σου πώ την αλήθεια.Αλλά με κούρασε αρκετά σαν μοντέλο και δεν επένδυσα έξτρα φορτία που έχει στη γκάμα της η Brassin...Καλό οπτικό αποτέλεσμα σαν κίτ αλλά έχει θεματάκια.Και εάν σου ''κληρώσει'' και κίτ με τρελά sinkmarks όπως το δικό μου και ενός φίλου (Ευγένιε ακούς?) τότε άστα χέστα (στοκάρισμα,τρίψιμο,χάραξη,πριτσίνωμα και ʼγιος Ο Θεός!!!)...Εάν το κάνεις κέφι βέβαια πάρτο
Μπραβο ρε Γιώργο!!! Πολυ δυνατο βγηκε! Αληθεια δεν εχεις ξαναβαλει μοντελο εδω? περιεργο μου φαινεται γιατι θυμαμαι δουλειές σους, εκτος κι αν ήταν απο το fb
Μπράβο ρε συ Γιώργο. Πανέμορφο ΜΦΧ
Πράγματι βγήκε πολυ ωραιο!!! Κι ήθελα να ρωτήσω τι σου κληρωσε... Ήταν πράγματι τόσο χάλια όσο του Ευγενειου; Το δικό μου ήταν σαφώς καλύτερο... ίδια παραγωγή εν το μεταξύ αυτο ήταν το αστείο!!!Τι αλλα θεματάκια είχε;
αν ειναι αυτο που ειδα στην βιτρινα του Λαροζα,ειναι υπεροχο φιλε μου.Οι φωτο το αδικουν.Πολυ καλη δουλεια στο ομορφοτερο τζετ.
Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά. Τα χρώματα του mig πως τα πήγαν με τον αερογράφο γενικά?
Να'σαι καλά Γιάννη μου :DΣ'ευχαριστώ Νίκο Τα χρώματα με δυσκόλεψαν να σου πώ την αλήθεια.Πολλά μπουκώματα και συνεχείς αραιώσεις αλλά ήταν αναμενόμενο.Αφού το έβαψα αναρωτιόμουν εάν θα έπρεπε να επιλέξω τα μοδάτα MRP αλλά εντάξει,το αποδέχτηκα το αποτέλεσμα και προχώρησα...
Ποια ειναι αυτα τα μοδάτα Γιάννη; ακομα και στον μοντελισμο εκτός μόδας ειμαι ρε γαμωτο?
τι να πω...μου φαίνεται λίγο περίεργο. πάντως για την τιμή του κιτ και να έχει τέτοια θέματα ...κρίμα..επειδή έχω δουλέψει πάνω στα όπλα της eduard αξίζει αν ξανακάνεις κάτι παρόμοιο στο μέλλον να χρησιμοποιήσεις ένα σετ.όπως και να χει τίποτα δεν μειώνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνειμπράβο και πάλι
Παρα πολυ ωραια δουλεια Γιωργο!Στα μεταλλα επισης εχει γινει εξαιρετικη δουλεια και μου αρεσει πολυ το τελικο αποτελεσμα.Τωρα για τα MRP δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω εντυπωσεις επομενως...πως και δεν δοκιμασες τα ΑΚΑΝ;
Το Su-33 που έχει ο Λαρόζας είναι ενός κοινού φίλου του Λαρόζα και δικός μου,η δουλειά που έχεις κάνει είναι πάντως καταπληκτική Γιώργο.
Το δικό μου περιμένει να γίνει Κινέζικο...Έριξα μια ματιά και δεν διαπίστωσα καθόλου sink marks ή flash.Υποθέτω είμαι από τους τυχερούς...Όμορφη κατασκευή. Μπράβο.
Αν και το κούνημα καλά κρατεί στο νησί, το χέρι σου φαίνεται σταθερότατο ! ʼλλη μια πολύ όμορφη δουλειά σου Γιώργο που θα ήθελα να την θαυμάσω από κοντά . Συγχαρητήρια.
Μπραβο ομορφη δουλεια ,ποσταρε μας και εκεινα τα 2 ομορφα μοντελακια που ειχες ανεβασει στο FB
Πάρα πολύ όμορφο το SU-33 σου Γιώργο!! Τα χρώματα άψογα όσον αφορά τις αποχρώσεις και ωραία μέταλλα!! Επίσης πολύ καλή φωτογράφιση του μοντέλου!!