Αποστολέας Θέμα: Su-33 Kinetic 1/48  (Αναγνώστηκε 6730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Su-33 Kinetic 1/48
« στις: Ιουνίου 19, 2017, 09:03:38 πμ »
Καλημέρα σε όλους.Κάποιοι με γνωρίζετε και σας γνωρίζω και κάποιοι όχι.Μετά από 8 χρόνια από την εγγραφή μου εδώ,θεώρησα πως θα πρέπει επιτέλους να ανεβάσω τουλάχιστον ένα μοντέλο μου,το πρώτο,τιμώντας έτσι τη σελίδα και τον κόσμο της που με ξανάβαλε στο μοντελισμό.Πολλά άλλαξαν από το 2009 αλλά η καψούρα για τον μοντελισμό συνεχίζει ακάθεκτη παρ'όλες τις δυσκολίες της εποχής...Λοιπόν,το μοντέλο είναι γνωστό σε όλους τους ''σύγχρονους'' και μή,τα ξούρια του επίσης (οδηγίες,βάθος πίνακα κτλ.)... Έβαψα με το σέτ του Mig (μάσκες και FH) για το συγκεκριμένο και χρησιμοποίησα ρητινένιο κάθισμα QB.Όλα τα άλλα ''μαμά''...Ιδού!

Ελπίζω να σας άρεσε....Χαιρετισμούς από την πολύπαθη Μυτιλήνη!Ελπίζω κάποια στιγμή να (ξανα)βρεθούμε 3γωνο για ένα καφέ να τα πούμε όπως τότε... ::salut::

::checklist::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Phantom_nikos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΒΑΣΙΛΙΚΟ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Απ: Su-33 Kinetic 1/48
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2017, 10:18:54 πμ »
Ένα αλλά πολύ καλό!!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:00:40 μμ »
Υπέροχο πραγματικά Γιώργο!

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:07:57 μμ »
 ::icon_antegeia:: ::101::
πολύ αγαπημένο θέμα.
μπράβο (αν και νομίζω ότι υπάρχει ένα λάθος στους εξωτερικούς φορείς των r-27.βλέπω ότι κάθονται πιο χαμηλά απότι οι εσωτερικοί.μήπως η θέση των εσωτερικών πτερυγικών φορέων ήταν κάτω από τις εισαγωγές των κινητήρων?)
σαν κιτ ποιες είναι οι εντυπώσεις σου?
 ::handshake::
 ::keep_mod::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 19, 2017, 02:32:08 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά,να'στε καλά....Θοδωρή βάσει οδηγιών δεν βάζεις στο κίτ φορείς κάτω από τις εισαγωγές ασχέτως εάν κανονικά φοράνε.Δεν δίνει το κίτ έξτρα φορείς.Τους φορείς τους έβαλα όπως ορίζουν οι οδηγίες και δεν τσέκαρα εάν είναι σωστά εκεί ή όχι.Εάν είχα ακόμα ένα σέτ θα έβαζα και στις εισαγωγές να σου πώ την αλήθεια.Αλλά με κούρασε αρκετά σαν μοντέλο και δεν επένδυσα έξτρα φορτία που έχει στη γκάμα της η Brassin...Καλό οπτικό αποτέλεσμα σαν κίτ αλλά έχει θεματάκια.Και εάν σου ''κληρώσει'' και κίτ με τρελά sinkmarks όπως το δικό μου και ενός φίλου (Ευγένιε ακούς?) τότε άστα χέστα (στοκάρισμα,τρίψιμο,χάραξη,πριτσίνωμα και ʼγιος Ο Θεός!!!)...Εάν το κάνεις κέφι βέβαια πάρτο  :wink: :lol: ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 19, 2017, 05:32:19 μμ »
Μπραβο ρε Γιώργο!!! Πολυ δυνατο βγηκε! Αληθεια δεν εχεις ξαναβαλει μοντελο εδω? περιεργο μου φαινεται γιατι θυμαμαι δουλειές σους, εκτος κι αν ήταν απο το fb  :roll:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 19, 2017, 06:01:27 μμ »
αν ειναι αυτο που ειδα στην βιτρινα του Λαροζα,ειναι υπεροχο φιλε μου.Οι φωτο το αδικουν.Πολυ καλη δουλεια στο ομορφοτερο τζετ. ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 19, 2017, 07:20:41 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά,να'στε καλά....Θοδωρή βάσει οδηγιών δεν βάζεις στο κίτ φορείς κάτω από τις εισαγωγές ασχέτως εάν κανονικά φοράνε.Δεν δίνει το κίτ έξτρα φορείς.Τους φορείς τους έβαλα όπως ορίζουν οι οδηγίες και δεν τσέκαρα εάν είναι σωστά εκεί ή όχι.Εάν είχα ακόμα ένα σέτ θα έβαζα και στις εισαγωγές να σου πώ την αλήθεια.Αλλά με κούρασε αρκετά σαν μοντέλο και δεν επένδυσα έξτρα φορτία που έχει στη γκάμα της η Brassin...Καλό οπτικό αποτέλεσμα σαν κίτ αλλά έχει θεματάκια.Και εάν σου ''κληρώσει'' και κίτ με τρελά sinkmarks όπως το δικό μου και ενός φίλου (Ευγένιε ακούς?) τότε άστα χέστα (στοκάρισμα,τρίψιμο,χάραξη,πριτσίνωμα και ʼγιος Ο Θεός!!!)...Εάν το κάνεις κέφι βέβαια πάρτο  :wink: :lol: ::salut::

Πράγματι βγήκε πολυ ωραιο!!! Κι ήθελα να ρωτήσω τι σου κληρωσε... Ήταν πράγματι τόσο χάλια όσο του Ευγενειου; Το δικό μου ήταν σαφώς καλύτερο... ίδια παραγωγή εν το μεταξύ αυτο ήταν το αστείο!!!

Τι αλλα θεματάκια είχε;

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 19, 2017, 08:13:31 μμ »
Μπράβο ρε συ Γιώργο. Πανέμορφο :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 19, 2017, 08:34:15 μμ »
Μπραβο ρε Γιώργο!!! Πολυ δυνατο βγηκε! Αληθεια δεν εχεις ξαναβαλει μοντελο εδω? περιεργο μου φαινεται γιατι θυμαμαι δουλειές σους, εκτος κι αν ήταν απο το fb  :roll:  ::salut::
Ναί Νικόλα,είναι το πρώτο φίλε.Το τσέκαρα μέσω προφίλ!Ότι έβλεπες ήταν μέσω φατσοτεύτερου...Σ'ευχαριστώ αγορίνα  :wink:
Μπράβο ρε συ Γιώργο. Πανέμορφο :!:

ΜΦΧ
Σ'ευχαριστώ Μάνο μου,να'σαι καλά φίλε  :D
Πράγματι βγήκε πολυ ωραιο!!! Κι ήθελα να ρωτήσω τι σου κληρωσε... Ήταν πράγματι τόσο χάλια όσο του Ευγενειου; Το δικό μου ήταν σαφώς καλύτερο... ίδια παραγωγή εν το μεταξύ αυτο ήταν το αστείο!!!

Τι αλλα θεματάκια είχε;
Φίλε μου ναί και το δικό μου είχε τα χάλια του και είχα απογοητευτεί τότε.Του Ευγένιου ήταν ένα κλίκ χειρότερο!!!Εκτός από τα sinkmarks,το φλάς σε πολλά κομμάτια,τον πίνακα,τις εισαγωγές και τις οδηγίες γενικώς θέλει πολλά dryfit για να αποφύγεις την πολύ χαμαλοδουλειά.Θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο οι Κινέζοι αλλά οκ,μαθημένοι είμαστε  :lol:
αν ειναι αυτο που ειδα στην βιτρινα του Λαροζα,ειναι υπεροχο φιλε μου.Οι φωτο το αδικουν.Πολυ καλη δουλεια στο ομορφοτερο τζετ. ::salut::
Φίλε μου το αδικούν ή δεν το αδικούν,αυτές είναι!Από το να το είχα χύμα πάνω στον πάγκο με εργαλεία και υλικά γύρω γύρω και στο βρώμικο cutting mat καλύτερα δείχνει!Όσο για το πού βρίσκεται?Στη βιτρίνα μου εδώ στο νησί  :wink: ::salut::

Σας ευχαριστώ όλους  ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος giannhsfx1987

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ ΜΥΡΙΝΑ ΛΗΜΝΟΥ
  • Γιάννης Αποστολάκης
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 19, 2017, 09:32:31 μμ »
 ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::101:: ::101:: ::101::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 19, 2017, 09:54:37 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά. Τα χρώματα του mig πως τα πήγαν με τον αερογράφο γενικά?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 19, 2017, 10:31:47 μμ »
::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::101:: ::101:: ::101::
Να'σαι καλά Γιάννη μου  ::thanks_smilie:: ::kerasma:: :D
Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά. Τα χρώματα του mig πως τα πήγαν με τον αερογράφο γενικά?
Σ'ευχαριστώ Νίκο  :D Τα χρώματα με δυσκόλεψαν να σου πώ την αλήθεια.Πολλά μπουκώματα και συνεχείς αραιώσεις αλλά ήταν αναμενόμενο.Αφού το έβαψα αναρωτιόμουν εάν θα έπρεπε να επιλέξω τα μοδάτα MRP αλλά εντάξει,το αποδέχτηκα το αποτέλεσμα και προχώρησα... ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 20, 2017, 12:00:31 πμ »
Να'σαι καλά Γιάννη μου  ::thanks_smilie:: ::kerasma:: :DΣ'ευχαριστώ Νίκο  :D Τα χρώματα με δυσκόλεψαν να σου πώ την αλήθεια.Πολλά μπουκώματα και συνεχείς αραιώσεις αλλά ήταν αναμενόμενο.Αφού το έβαψα αναρωτιόμουν εάν θα έπρεπε να επιλέξω τα μοδάτα MRP αλλά εντάξει,το αποδέχτηκα το αποτέλεσμα και προχώρησα... ::salut::

Ποια ειναι αυτα τα μοδάτα Γιάννη; ακομα και στον μοντελισμο εκτός μόδας ειμαι ρε γαμωτο?

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 20, 2017, 11:24:54 πμ »

τι να πω...μου φαίνεται λίγο περίεργο. :?
πάντως για την τιμή του κιτ και να έχει τέτοια θέματα ...κρίμα..
επειδή έχω δουλέψει πάνω στα όπλα της eduard αξίζει αν ξανακάνεις κάτι παρόμοιο στο μέλλον να χρησιμοποιήσεις ένα σετ.
όπως και να χει τίποτα δεν μειώνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει
μπράβο και πάλι

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 20, 2017, 11:44:57 πμ »
Παρα πολυ ωραια δουλεια Γιωργο!Στα μεταλλα επισης εχει γινει εξαιρετικη δουλεια και μου αρεσει πολυ το τελικο αποτελεσμα.
Τωρα για τα MRP  δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω εντυπωσεις επομενως...πως και δεν δοκιμασες τα ΑΚΑΝ;
 ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 20, 2017, 12:19:38 μμ »

Το Su-33 που έχει ο Λαρόζας είναι ενός κοινού φίλου του Λαρόζα και δικός μου,η δουλειά που έχεις κάνει είναι πάντως καταπληκτική Γιώργο.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 20, 2017, 02:50:01 μμ »
Το δικό μου περιμένει να γίνει Κινέζικο...
Έριξα μια ματιά και δεν διαπίστωσα καθόλου sink marks ή flash.
Υποθέτω είμαι από τους τυχερούς...

Όμορφη κατασκευή. Μπράβο.
Φιλικά,
Διονύσης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 20, 2017, 05:17:25 μμ »
Ποια ειναι αυτα τα μοδάτα Γιάννη; ακομα και στον μοντελισμο εκτός μόδας ειμαι ρε γαμωτο?
Σχετικά καινούριο brand χρωμάτων λάκερ από Σλοβακία  ::salut::
τι να πω...μου φαίνεται λίγο περίεργο. :?
πάντως για την τιμή του κιτ και να έχει τέτοια θέματα ...κρίμα..
επειδή έχω δουλέψει πάνω στα όπλα της eduard αξίζει αν ξανακάνεις κάτι παρόμοιο στο μέλλον να χρησιμοποιήσεις ένα σετ.
όπως και να χει τίποτα δεν μειώνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει
μπράβο και πάλι
Σε επόμενη κατασκευή θα τα δοκιμάσω  :wink: Όσο για τις ''αστοχίες'' του κίτ,μας έχει μάθει σε κάτι τέτοια η κινέζικη εταιρεία.Ελπίζω να βελτιωθεί μελλοντικά  :roll: ::salut::
Παρα πολυ ωραια δουλεια Γιωργο!Στα μεταλλα επισης εχει γινει εξαιρετικη δουλεια και μου αρεσει πολυ το τελικο αποτελεσμα.
Τωρα για τα MRP  δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω εντυπωσεις επομενως...πως και δεν δοκιμασες τα ΑΚΑΝ;
 ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::salut::
Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε,χαίρομαι που σου άρεσε αγορίνα  :D Στα μέταλλα εάν είχα προνοήσει να μην ματ(ιαστούν) θα είχα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά όσο ζώ μαθαίνω  :wink: Τα MRP είναι πολύ καλά αλλά ακριβά εάν θέλεις να κάνεις στόκ,πολύ ακριβά  :? Είχα ήδη το σέτ του Mig και είπα να το χρησιμοποιήσω.Τα ΑΚΑΝ δεν ήταν στο πρόγραμμα  ::salut::
Το Su-33 που έχει ο Λαρόζας είναι ενός κοινού φίλου του Λαρόζα και δικός μου,η δουλειά που έχεις κάνει είναι πάντως καταπληκτική Γιώργο.
Δημήτρη μου σ'ευχαριστώ για το σχόλιο,χαίρομαι που σου άρεσε  :) ::salut::
Το δικό μου περιμένει να γίνει Κινέζικο...
Έριξα μια ματιά και δεν διαπίστωσα καθόλου sink marks ή flash.
Υποθέτω είμαι από τους τυχερούς...

Όμορφη κατασκευή. Μπράβο.

Σ'ευχαριστώ Διονύση,να'σαι καλά φίλε.....Πίστεψέ με,είσαι από τους πολύ τυχερούς !!!  :lol: ::salut::

IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 20, 2017, 05:35:42 μμ »
Αν και το κούνημα καλά κρατεί στο νησί, το χέρι σου φαίνεται σταθερότατο :D!
 ʼλλη μια πολύ όμορφη δουλειά σου Γιώργο που θα ήθελα να την θαυμάσω από κοντά 8). Συγχαρητήρια.
 ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 20, 2017, 05:47:23 μμ »
Αν και το κούνημα καλά κρατεί στο νησί, το χέρι σου φαίνεται σταθερότατο :D!
 ʼλλη μια πολύ όμορφη δουλειά σου Γιώργο που θα ήθελα να την θαυμάσω από κοντά 8). Συγχαρητήρια.
 ::salut::
Γιάννη μου με τιμάς με το σχόλιό σου και σ'ευχαριστώ πολύ  :wink: Μακάρι να αξιωθώ να έρθω αλλά η μετακίνηση από το νησί είναι δύσκολη και κοστοβόρα.Υγεία να υπάρχει θα το παλέψω,ειλικρινά!Όσο για το νησάκι,μας έχουνε ''χτυπήσει'' πολλά κακά τα τελευταία χρόνια αλλά κρατάμε ακόμα όρθιοι  :D
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 20, 2017, 07:21:29 μμ »
Μπραβο ομορφη δουλεια ,ποσταρε μας και εκεινα τα 2 ομορφα μοντελακια που ειχες ανεβασει στο FB

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 20, 2017, 07:51:37 μμ »
Μπραβο ομορφη δουλεια ,ποσταρε μας και εκεινα τα 2 ομορφα μοντελακια που ειχες ανεβασει στο FB
Σωτήρη σ'ευχαριστώ  :wink: Σταδιακά θα ανέβουν κάποιες δουλειές (αν όχι όλες)  ::salut:: ::salut:: ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 21, 2017, 10:11:20 πμ »
Πάρα πολύ όμορφο το SU-33 σου Γιώργο!! Τα χρώματα άψογα όσον αφορά τις αποχρώσεις και ωραία μέταλλα!!
Επίσης πολύ καλή φωτογράφιση του μοντέλου!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 21, 2017, 10:37:19 πμ »
Πάρα πολύ όμορφο το SU-33 σου Γιώργο!! Τα χρώματα άψογα όσον αφορά τις αποχρώσεις και ωραία μέταλλα!!
Επίσης πολύ καλή φωτογράφιση του μοντέλου!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Σ'ευχαριστώ Νώντα,χαίρομαι που σ'άρεσαν αυτά τα 2 tasks φίλε μου  :wink: ::salut::
IPMS 1188

Tags: