ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

Ευρεση βελτιωτικο σηματων/decals

(1/7) > >>

stef51:
Mπορει καποιος να με βοηθησει απο που και πιο βελτιωτικο θεωρει δυνατο.Και να εξηγηθω στο τι εννοω!

Κατα αρχην δε θελω humbrol και Vallejo τα θεωρω οτι χειροτερο.Τα μονο που χρησιμοποιησα και ηταν καλα ηταν τις Badger (setter/softer) , επειδη ειμαι απο επαρχια και μου ειναι δυσκολο να βρω απο εδω κατι θα πρεπει να ψαξω στο internet , αλλα βλεπω ελλειψεις στα περισσοτερα ή ας πουμε να βρισκεις το ενα απο τα δυο , δηλαδη να βρισκω το mr mark softer αλλα να μην υπαρχει το setter! Tι προτεινεται , ευχαριστω.

nikosmeta:
http://www.hobbycolours.com/index.php?cPath=140_195

Αν επιλέξεις DACO θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος

stef51:
Nαι , αλλα ποιο ? Exει τρια....δυνατο θελω , να παρω ενα medium και ενα strong για σιγουρια ?
 Ενα εχουν αυτοι ετσι ? Δε θελει 2 οπως σε αλλες εταιριες?!

edit: Δεν υπάρχει στο στοκ , αυτο που ελεγα παραπανω!!!!

Αλέξιος Κονίδης:
Μήπως δεν ψάχνεις σε όλα τα καταστήματα σωστά?
Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό, setter και softer υπάρχουν και τα δύο σε 2 από τα 5 μεγάλα καταστήματα που κινούνται στο δίκτυο δυναμικά (4 Αθήνας και 1 Θεσσνίκης). Στα υπόλοιπα, ή το ένα ή το άλλο.
Σε ένα της Αθήνας βρίσκεις τα 2 badger και στο της Θεσσνικης τα 2 Mr Mark. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά και δεν θέλεις να αγοράσεις μέσω Ιντερνετ αλλά αυτοπροσώπως.
Ονόματα δεν μπορώ να γράψω λόγω forum και διαφήμισης αλλά μπορώ με pm.

Εγώ χρησιμοποιώ τα badger κυρίως αλλά έχω και τα MICROSCALE, Testors, Vallejo και Humbrol. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση στην ερώτηση σου περί του καλύτερου καθώς εγώ τουλάχιστον έχω εμπειρία ότι η παλαιότητα του decal μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας για την αποτελεσματικότητα ενός ζουμιού. Επειδή έχω μεγάλη συλλογή μοντέλων από 40ετίας μέχρι και σημερινά, έχει υπάρξει περίπτωση να διαλυθεί decal με χρήση ισχυρού ζουμιού και τείνω να θεωρήσω ότι τα badger είναι τα καλύτερα για κάθε χρήση. Αντίθετα τα testors είναι ισχυρά και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο decal. Αμα σε φώτισα.....  ::baby007::

Blitz-X:

--- Παράθεση από: stef51 στις Μαΐου 26, 2017, 10:57:18 μμ ---Nαι , αλλα ποιο ? Exει τρια....δυνατο θελω , να παρω ενα medium και ενα strong για σιγουρια ?
 Ενα εχουν αυτοι ετσι ? Δε θελει 2 οπως σε αλλες εταιριες?!

edit: Δεν υπάρχει στο στοκ , αυτο που ελεγα παραπανω!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ 100% με τον Νίκο τo Daco είναι κορυφαίο. Πάρε το strong και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Προσωπική μου άποψη πάντα, αλλά τα setter τα θεωρώ μέγιστο παπατζηλίκι από μεριάς εταιριών. Μια ζωή ακόμα και σε μάρκες που έχουν και setter (πχ gunze), χρησιμοποιώ μόνο το softer και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση