0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα το παρακολούθησα από την αρχή του (άσχετα αν δεν σχολίασα καθόλου). Μεθοδική βήμα-βήμα δουλειά που οδήγησε σε ένα πολύ όμορφο μοντέλο. Πολλά μπράβο και από μένα! Μαθιός
Λίγο πριν την φιέστα της επίσημης ολοκλήρωσης να πω και γω τα συγχαρητήριά μου για την συνολική εικόνα. Πολλή δουλειά, πολλές λεπτομέρειες, άπειρα ντέκαλς, πολλά (και σύνθετα) όπλα, πολύ.... πράμα γενικώς! Αυτά τα σοβι... εεεε, ρώσικα, έχουν πολύ δουλειά ακόμη και σε OOB καταστάσεις.Όσο για το wash από κάτω, ο σκοπός του δεν θα ήταν το λέρωμα αλλά απλά η ανάδειξη της γράμμωσης ως γράμμωσης μοντέλου και όχι ως χύτευσης καλουπιούSpoiler (hover to show)(αν και προφανώς αδόκιμος ο όρος, ας το πούμε ξε-τζαμπο-ποίηση του μοντέλου, αν με καταλαβαίνεις... )
Θυμάμαι τις περιπτώσεις, σε έχω κλειδωμένο ως στόχο και σε παρακολουθώ συστηματικά.Μία άλλη ιδέα είναι ελαφρύ πέρασμα των γραμμώσεων με μαύρο μολύβι ζωγραφικής.
Μέ τή σειρά μου νά σού πώ καί εγώ .ΟΜΩΣ θά συμφωνήσω απόλυτα μέ τόν Jet72!! O.K. στίς φωτογραφίες από κάτω δείχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ!! Πιστεύω καί εγώ ότι θέλει ΑΠΛΑ νά τού αναδείξεις τίς γραμμώσεις!! καί γιά μένα πέρασε διακριτικά καί τόν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ οπλισμό...Αυτά πού σού λέω, πιστεύω νά καταλαβαίνεις ότι είναι μέ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ γιά ένα πραγματικά πολυ ωραίο αποτέλεσμα.Καλά τελειώματα καί (καλές διακοπές-άδεια;; )
Από τις πιο όμορφες κατασκευές που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Έχεις ανέβει μια κλάση! Πολλά συγχαρητήρια!
Θηριο και μαλιστα απαιτητικο. Καταφερεις ομως να το υποταξεις φτανοντας σε ενα πολυ επιθετικο look ( βοηθα σε αυτο και το μονοχρωμο ). Μπραβο!!Σκεφτεσαι κατι για επομενο;