To κάλυμμα του κινητήρα δεν έχει κάτσει καλά. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κενό.
Πρακτικά στην κάτω επιφάνεια ακουμπάει στην άτρακτο.
Οι φθορές στις πτέρυγες μου αρέσουν και η δουλειά είναι καθαρή (μπράβο!).
Θα προτιμούσα ένα πιο mat τελικό αποτέλεσμα (semi mat) για να φαίνεται καλύτερα η δουλειά που έχεις κάνει στο βάψιμο και οι φθορές σου.
Από κάτω επίσης μου αρέσει. Προσεγμένη και καθαρή φθορά (ειδικά το wash) και οι φωλέες βαμμένες επίσης σωστά.
Οι χαλκομανίες έχουν κάτσει μια χαρά. Και πάλι μπράβο!
Ωραίοςςςςςςςςςς!
Ευχαριστώ Διονύση για τα καλά σου λόγια.
Η εφαρμογή στο κάλυμμα κι εμένα μου φάνηκε περιέργη. Αλλά δεν μπαίνει πιο μέσα... Ρώτησα και τον Κόρακα και μου είπε οτι φαίνεται νορμάλ το κενό...
Κι εμένα πάντος στο μάτι μου φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλά...
Αν έχεις φτιάξει το κιτ μπορεί να θυμάσαι οτι δεν έχει και πολλά περιοθώρια λάθους στο συγκεκριμένο σημείο... Τώρα τι έγινε δεν μπορώ να καταλάβω..
Αναφορικά με το φινίρισμα είναι 75% semi mat 25% mat Tamiya και τα 2. Απο κοντά σατινέ δείχνει ίσως η γυαλάδα να είναι από τα φώτα στην φωτογραφία.
Καλημέρα Γιάννη!! Πολύ όμορφη δουλειά!!
Θα συμφωνήσω με τον Διονύση όσον αφορά το κάλυμμα του κινητήρα...κάτι δεν έχει πάει καλά στην εφαρμογή!!!
Επίσης και με το φινιρισμα...θα του πήγαινε λίγο πιο ματ!!!
Και τέλος έχεις λίγο υπερβάλλει με το chipping, έχεις κάνει σε κάποια μέρη που δεν χρειαζόταν, κατα την προσωπική μου άποψη βέβαια!!!!
Είναι όντως από τα καλύτερά σου, εμβάθυνες σε άλλα πραγματάκια εδω, άντε γρήγορα και στο επόμενο!!!
Τι θα είναι????
Γιάννης
Γιάννη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την βοήθεια.
Πράγματι το παράκανα λίγο μάλλον ειδικά στα καπάκια των πολυβόλων...
Είναι και η πρώτη φορά που έκανα τόσο chipping... Βρήκε ο βλάχος την χαρά του...
Δεν είχα και φωτογραφίες από το πραγματικό οπότε... δούλεψε λίγο η συνήθεια της συμμετρίας.
Το επόμενο έχει ξεκινήσει ήδη, το πρώτο βήμα στα jet:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,34068.0.htmlΕυχαριστώ και πάλι και τους 2!!!