Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια.

Γιωργη οι CFT θα βρωμιστουν λιγοτερο απο το υπολοιπο αεροσκαφος οποτε θα φαινονται σαν να ειναι καινουργιες (ελπιζω

)
Hartman...δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο. Ειναι οντως περιεργα χρωματα μεσα αστο μπουκαλι τους. απλα πηρα μια μικρη ποσοτητα να δω αν το ψεκαζει ο αερογραφος ετσι οπως ειναι. Ο Iwata μου (0.2 μπεκ) στην αρχη εδειξε να τσαντιζεται με αυτο που τον εβαλα να κανει (τα γνωστα φτυσιματα.....μου διορθονωνταν με ενα απλο γρηγορο τραβηγμα και αφημα της σκανδαλης) αλλα τελικα το πιο απλο που μπορεις να κανεις (και εκανα και εγω) ειναι το εξης : Σε ενα μικρο πλαστικο μπουκαλακι εβαλα μια ποσοτητα χρωμα και μετα αρχισα τις δοκιμες αραιωσης με αζαξ λευκο για τζαμια. Δοκιμαζα να δω πως ψεκαζει και αν ηταν πολυ αραιο, προσθετα μικρες ποσοτητες χρωματος. Αν ηταν πηχτο προσθετα αζαξ. Να συμπληρωσω οτι το πρωτο χρωμα της παραλλαξης, μου βγηκε σχετικα αραιο οποτε αναγκαστικα να το ψεκασω με πολυ χαμηλη πιεση...γυρω στα 0.6 bar. Το δευτερο χρωμα (το μπλεδακι) βγηκε λιγο πηχτο αλλα εστρωσε χωρις πολλα προβληματα, ενω το τριτο (το σκουρο γκρι) δεν χρειαστηκε καθολου αραιωση!!!!! Ψεκαστηκε κατ'ευθειαν απο το μπουκαλι. Σε γενικες γραμμες παντως απο οτι καταλαβα μια μεση λυση ειναι το 60 χρωμα- 40 αζαξ σαν αραιωση. ουτε πολυ πηχτο ουτε νεροζουμι, χαμηλη πιεση (0.8 bar ειναι αρκετα) και μπορουνα να δωσουν πολυ καλα αποτελεσματα (αν και ειναι καρα-ματ!!!).