Σχετικά με τους εκτροχιασμούς στις αμερικάνικες, το έπαθα κι εγώ. Φαίνεται ότι επειδή το νύχι των τροχών τους είναι χαμηλό και το κλειδί της piko ψηλό στο πλαστικό της καρδιάς με αποτέλεσμα να εκτροχιάζει πάντα τους μπροστινούς τροχούς ειδικά αν είναι σε καμιά ψηλοανηφόρα.
Αν μπορείς, πες μας τα βασικές λειτουργίες του smart control (έχει προσπέκτους στα αγγλικά;) πιο πολύ τις πρώτες κινήσεις που κάνεις όταν τα βάζεις μπροστά. Έχουν βγει κάτι βίντεο στο youtube αλλά ή τα λένε γρήγορα ή από μακριά και δε φαίνεται καλά.
Σε ό,τι αφορά την piko, καμιά μηχανή απ` όσες έχω δεν μου έχει παρουσιάσει θέμα τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστο σε θέμα μοτέρ είτε αυτές είναι classic, είτε expert είτε hobby όπως οι δικές σου. Τα classic φτιάχνονται στη γερμανία ενώ τα expert και hooby στην κίνα. Τα τρωτά της είναι στα κλειδιά με τις πλαστικές καρδιές, τις μαγνητικές τους κλειδαριές και ο προγραμματισμός των ψηφιακών decoder που κινούν αυτές (55030 2Xmagnetic article decoder-υπάρχει ελλιπής ενημέρωση και στο προσπέκτους και τη γλώσσα(γερμανικά).