Αποστολέας Θέμα: My 2016 airbase 1/72  (Αναγνώστηκε 2632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μοντελάρεις όπως σου αρέσει
My 2016 airbase 1/72
« στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 12:40:21 πμ »

[

Αποσυνδεδεμένος southman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Kalamata
Απ: My 2016 airbase 1/72
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 05, 2017, 01:23:51 μμ »
Aπιθανη συλλογη, ωραιες δουλειες, μονο F-14 δεν ειδα αλλα ολα ειναι υπεροχα!

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 05, 2017, 02:29:54 μμ »
Ωραία δουλειά! Όλα αυτά έγιναν το 2016;

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 05, 2017, 07:33:48 μμ »
 :shock: :shock: :shock:
 θα στο ξαναπω...κάνε λίγη οικονομία και πάρε αερογράφο,θα κάνεις παπάδες γιατί το μεράκι το έχεις
πολύ ωραία συλλογή
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 07:47:43 μμ »
Ωραία δουλειά! Όλα αυτά έγιναν το 2016;
Οχι μες το 2016 σταματησα να μαι γραμμη παραγωγης νεων μοντελων [ μονο 5 νεα: 2 jolly roggers F-14-F18 , 2 omar aggressors F-18, 1 48αρι A-7 και 3 remake: F-15 Spilnter, F-18c spanish σε USMariners κ  F-16-ΖΕΥΣ] και την ειδα ΕΑΒ: συντηρηση(ξεσκονισμα), επιδιορθωση- ορθολογικο φορτωμα οπλων (βαση φωτο+  forum), τονωση στα σκελη των αφ/ων: wash , να φαινονται τα λαστιχα πατημενα κτλ [wash=weathering οπου μπορουσα, προσπαθησα να αποφυγω και το silvering αλλα αμα το καταφερνα θα το βλεπατε και θα το ξερατε χαχα, βερνικωμα have glus (matt humbrol με μαυρο και ασημι και τριψημο με μαλλινο γαντι για να σατινιζει, μπορει να μη φαινεται απο φωτος σε f-22, f35 και haf f-16s)] σκρατσιες πχ carts οπλων, βασεις, matchbox ford transit βαψιμο σε ΠΑ οχημα μεταφορας προσωπικου και με πινακιδες decal Καλφακης, περονοφορο κτλ. Tελευταια σκρατσια το τζαμι απο το παλιο μαθητικο γραφειο μου να γινει 2οροφη βασουλα για τα 1/72 τερατακια μου, ωστε να αραιωσουν και να αναπνευσουν λιγακι και να αναδειχθουν λιγο παραπανω.
...στοκαροκολληματογκλοσαρισματα ::violent1:: πινελοβαψιμο, camo, wash, παρουσίαση  =  ::kerasma::

Και κατι τελευταιο, θα ηθελα παρα πολυ να δω συγκεντρωμενες(πολλα α/φη σε μια φωτο) τις δουλειες και αλλων μελων του MC

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 07:58:22 μμ »
Πολύ πράμα! Τι κάνεις για την σκόνη? :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 08:07:45 μμ »
Πολύ πράμα! Τι κάνεις για την σκόνη? :mrgreen:
swifer oταν δε παει αλλο... τι αλλο? Σπαει καμια μυτη, ξεκολα κανενας οπλισμος καμια καλυπτρα κλασικα πργματα!

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 09:16:59 μμ »
:shock: :shock: :shock:
 θα στο ξαναπω...κάνε λίγη οικονομία και πάρε αερογράφο,θα κάνεις παπάδες γιατί το μεράκι το έχεις
πολύ ωραία συλλογή
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Παπαδες (αριστουργηματα) κανεις εσυ αδελφε, δε φτανει το μερακι ολοι εχουμε τα ορια μας

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 09:38:27 μμ »
swifer oταν δε παει αλλο... τι αλλο? Σπαει καμια μυτη, ξεκολα κανενας οπλισμος καμια καλυπτρα κλασικα πργματα!

Αν είναι καλά κολλημένα μπορείς να δοκιμάσεις και κάτω από την βρύση με νερό αρκεί οι χαλκομανίες να έχουν βερνίκι από πάνω!

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 09:51:36 μμ »
Παπαδες (αριστουργηματα) κανεις εσυ αδελφε, δε φτανει το μερακι ολοι εχουμε τα ορια μας
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Δοκίμασε σιγά σιγά και θα δείς οτι μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που θεωρείς σαν όριο...   :wink: :wink:
Πάρτο σαν πρόκληση και θα δείς οτι μπορείς να κάνει πολύ παραπάνω πράγματα.

Αλλα βρε αδερφέ... πώς χωράς εκεί μέσα αλήθεια!!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen:
Πολύ πραγμα μιλαμε!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 10:28:47 μμ »
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Δοκίμασε σιγά σιγά και θα δείς οτι μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που θεωρείς σαν όριο...   :wink: :wink:
Πάρτο σαν πρόκληση και θα δείς οτι μπορείς να κάνει πολύ παραπάνω πράγματα.

Αλλα βρε αδερφέ... πώς χωράς εκεί μέσα αλήθεια!!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen:
Πολύ πραγμα μιλαμε!!
Γιατι εσυ εχεις λιγοτερα? Ισα ισα και μαλλον εισαι και 1/48 αρα τι με λες, βαλτα ολα μαζι και βγαλτα φωτος και τα ξαναλεμε εκει να δεις πραμμα!

Οσο για τα ορια : τη μια δεν εχω υπομονη( ειδικα για κοψιματοστοκαρισματοκοληματα)*, την αλλη δεν εχω σωστο κοπιδι, την αλλη καλο πινελο, τη παραλλη φταινε οι αποχρωσεις της  humbrol (αυτο το 145-144 οπως θελει, αλλο χρωμα οταν το πρωτοανοιγεις αλλο μετα απο1βδομαδα 1 μηνα 1 χρονο, ημαρτον, το μονο που νομιζα οτι ημουν καλος ηταν να πετυχαινω με το ματι παντα τις αποχρωσεις μου το γα@@@σαν κ αυτο) η κολα μια κολα σε χρονο dt  την αλλη θελει 100 ωρες κτλ. Μετα βλεπεις και κατι  ΠΑ αριστουργηματα απο τον Ι.Δοξας και κατι αλλα Ρωσικα αστερια απο τον Bad_Omen και κατι αλλα θυμωμενα(agrressors) απο τον dimitrisap, που να πας ο κερατας δε φτανει η ορεξη, η φαντασια, το μερακι.
Ειναι τεχνη και θελει ταλεντο... Ολοι εχουμε τα ορια μας!
* ειπα μια φορα να παω by the book, ολα σωστα εκτος απο μενα εκοψα λαθος στο f-18D Agrressor το ακροπτερυγο... Τεσπα

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 10:53:52 μμ »
Φίλε j.s εγώ κρατάω το "μοντελάρεις όπως σου αρέσει" και έτσι αντί να σου κόβεται η όρεξη με τα μοντέλα του Δόξα και των άλλων παιδιών, να βλέπεις τι είναι δυνατό και να ευχαριστιέσαι από το θέαμα. Είναι σαν να λέω μου αρέσει το μπάσκετ και βλέπω τον Jordan να κάνει αεροπλανικά. Τι πρέπει να σκεφτώ, "όχι εγώ δεν πρόκειται να γίνω σαν αυτόν, άρα μου κόβεται η όρεξη να παίξω μπάσκετ που μου αρέσει;". Ή μήπως να προσπαθήσω (for the record δεν έγινα ποτέ Jordan ή έστω καλύτερος από κάτι φίλους μου, αλλά μου άρεσε να παίζω, τώρα είμαι μια μούχλα και μισή  :mrgreen: ).

Η λέξη κλειδί του μοντελισμού είναι η υπομονή και θα δεις ότι τα όριά σου δεν είναι αυτά που νομίζεις.

::salut::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 11:13:31 μμ »
Φίλε j.s εγώ κρατάω το "μοντελάρεις όπως σου αρέσει" και έτσι αντί να σου κόβεται η όρεξη με τα μοντέλα του Δόξα και των άλλων παιδιών, να βλέπεις τι είναι δυνατό και να ευχαριστιέσαι από το θέαμα. Είναι σαν να λέω μου αρέσει το μπάσκετ και βλέπω τον Jordan να κάνει αεροπλανικά. Τι πρέπει να σκεφτώ, "όχι εγώ δεν πρόκειται να γίνω σαν αυτόν, άρα μου κόβεται η όρεξη να παίξω μπάσκετ που μου αρέσει;". Ή μήπως να προσπαθήσω (for the record δεν έγινα ποτέ Jordan ή έστω καλύτερος από κάτι φίλους μου, αλλά μου άρεσε να παίζω, τώρα είμαι μια μούχλα και μισή  :mrgreen: ).

Η λέξη κλειδί του μοντελισμού είναι η υπομονή και θα δεις ότι τα όριά σου δεν είναι αυτά που νομίζεις.

::salut::

Ευτυχως που ξερω απο μπασκετ, χαχα οπως ο jordan αντε βαλε και το γκαλη για τα εθνικα μας δεδομενα με καναν και αγαπησα το μπασκετ
ετσι κανει και ο Δοξας και τα αλλα παιδια...
απλα οπως εχω τα ορια μου στο 3χ3 ετσι και στο μοντελισμο

Αποσυνδεδεμένος j.s

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 06, 2017, 11:16:36 μμ »
τι εκανα μες το 2016, αυτο, καμια σχεση με το 1ο post  F-4E AUP 1/72 REVEL  και τι αλλαξα?
Μονο οπλισμο μια βασουλα και γωνιες ληψης στις φωτογραφιες
πριν και μετα
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,28160.0.html

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 07, 2017, 12:32:59 πμ »
Την όρεξη την έχεις. Μάλλον έχεις θέμα εξοπλισμού.
 Δοκίμασε να δουλεύεις κυρίως με την πράσινη κόλα της ΤΑΜΙΥΑ και μετά με την άσπρη (υγρές και οι δύο). Δοκίμασε στόκο της ΤΑΜΙΥΑ ή Squadroon και αραίωσε αρκετά τα χρώματα σου αν δουλέψεις αερογράφο (απαραίτητο κομπρεσέρ με φιάλη) Ειδικά αν θέλεις να φτιάχνεις αποχρώσεις μόνος σου θα το διασκεδάσεις αφάνταστα. Μικρές ποσότητες με σταγονόμετρο σε μικρό κυπελλάκι αερογράφου αραίωση 50-50 με διαλυτικό και θα κάνεις γλέντια. Για τρίψιμο χρησιμοποιείς χάρτινες λίμες νυχιών για τα χοντρά?

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 07, 2017, 08:12:03 πμ »
Γιατι εσυ εχεις λιγοτερα? Ισα ισα και μαλλον εισαι και 1/48 αρα τι με λες, βαλτα ολα μαζι και βγαλτα φωτος και τα ξαναλεμε εκει να δεις πραμμα!

Οσο για τα ορια : τη μια δεν εχω υπομονη( ειδικα για κοψιματοστοκαρισματοκοληματα)*, την αλλη δεν εχω σωστο κοπιδι, την αλλη καλο πινελο, τη παραλλη φταινε οι αποχρωσεις της  humbrol (αυτο το 145-144 οπως θελει, αλλο χρωμα οταν το πρωτοανοιγεις αλλο μετα απο1βδομαδα 1 μηνα 1 χρονο, ημαρτον, το μονο που νομιζα οτι ημουν καλος ηταν να πετυχαινω με το ματι παντα τις αποχρωσεις μου το γα@@@σαν κ αυτο) η κολα μια κολα σε χρονο dt  την αλλη θελει 100 ωρες κτλ. Μετα βλεπεις και κατι  ΠΑ αριστουργηματα απο τον Ι.Δοξας και κατι αλλα Ρωσικα αστερια απο τον Bad_Omen και κατι αλλα θυμωμενα(agrressors) απο τον dimitrisap, που να πας ο κερατας δε φτανει η ορεξη, η φαντασια, το μερακι.
Ειναι τεχνη και θελει ταλεντο... Ολοι εχουμε τα ορια μας!
* ειπα μια φορα να παω by the book, ολα σωστα εκτος απο μενα εκοψα λαθος στο f-18D Agrressor το ακροπτερυγο... Τεσπα

την καλημέρα μου!!!!ο μοντελισμός είναι χόμπυ (για μένα τουλάχιστον) - μην το κάνεις αυτοσκοπό.άσε τα πράγματα να κυλίσουν σιγα-σιγά.θα δεις οτι χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο,θα βελτιωθείς ακόμη περισσότερο προχωρώντας με πιο αργούς ρυθμούς.η υπομονή με τα στοκοτριψίματα είναι ένα θέμα για όλους νομίζω,αλλά είναι απαραίτητο βήμα.αυτά από μένα που για να φτάσω τη συλλογή σου θέλω 10 ζωές να μοντελάρω ασταμάτητα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (το mirage ) που φτιάχνω είναι μόλις το 10ο μοντέλο 8)

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 07, 2017, 06:29:15 μμ »
Πολύ ωραία και χορταστική συλλογή. Πολλά Μπράβο φίλε μου. ::101:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Tags: