Αποστολέας Θέμα: βοήθεια σε κατασκευή R-Boat Pirate  (Αναγνώστηκε 1195 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andreas_kouv

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
βοήθεια σε κατασκευή R-Boat Pirate
« στις: Δεκεμβρίου 15, 2016, 12:18:50 πμ »
Καλησπέρα σε όλο το forum και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά.
Είχα προσπαθήσει άλλες δύο φορές να κατασκευάσω μοντέλα πλοίων οπότε θεωρώ πως δεν είμαι εντελώς-εντελώς άσχετος:lol: Πάντα όμως με μάγευαν εκείνα τα απίστευτα ξύλινα σκάφη που έβλεπα και πραγματικά τα ζήλευα. Αυτή τη φορά προετοιμάστηκα ψυχολογικά, πήγα στο Πλαίσιο αγόρασα μερικά κομμάτια balsa και ξεκίνησα με πολύ πάθος, αλλά με λάθος εργαλεία ::violent1::.

Όπως λέει και ο τίτλος άρχισα την κατασκευή με τα σχέδια που βρήκα από εδώ: http://www.themodelshipwright.com/high-resolution-ship-plans/sailing-vessels/r-boat-pirate/.

Μοντάροντας το ψαροκόκαλο πήρε αυτή την μορφή.

Πετσώνοντας κατάλαβα ότι μοντελοποιώ ένα δύσκολο σκάφος, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα. Εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα περιμένοντας να βγει χειρότερο καθώς δεν έχω δουλέψει ξανά με το υλικό.

Αυτή τη στιγμή στοκάρω τις τρύπες και τι λακκούβες στο μοντέλο, με ξυλοστόκο Καρυδιάς νερού, που είδα σε κάποιο post εδώ μέσα. Γυαλοχαρτίζω με #220 γυαλόχαρτο και νοιώθω σαν φανοποιός

Σύντομα θα τελειώσω το στοκάρισμα και θέλω να περάσω στο βάψιμο, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα πως.
Δέχομαι κάθε είδους καλοπροαίρετο σχόλιο. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο και αυτό το hobby και τώρα που ξεκίνησα θα πάρω φόρα!
 ::thanx::

Tags: