0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
που τις θυμήθηκες αυτες .. όντως πολύ μαστίγωμα .. το κάθε πέδιλο 4 κομμάτια αλλα τις εχω τελειώσει και περιμένουν υπομονετικά .. καπου ευχαριστώ πολύ
Σταμάτα, σατανά!... Βαλθήκατε να μας ταράξετε τον αιώνιο μοντελιστικό ύπνο!
αν σου φάνηκαν αυτές ζόρικες έπρεπε να είχες δοκιμάσει τις φωτοχαραγμένες που κυκλοφόρησε η Voyager αν θυμάμαι καλά, εκεί θα έβλεπες και μετά και τέλος κάτι για το οποίο το φόρουμ δεν διαθέτει κατάλληλο εικονίδιο καλή συνέχεια με την κατασκευή σου τώρα που ξαναζεστάθηκες ουπς, ξέχασα να σε ρωτήσω, γιατί πήρες τις ερπύστριες της Modelkasten, του κιτ δεν είναι καλές ;
οχι .. δεν μπορεί .. δεν γίνεται .. o Peze είναι εδώ δεν νομίζω οτι βρέθηκε κάποιος αρκετά τρελός να φτιάξει της Voyager.
Mωρέ καλά κάνω εγώ που δεν μπλέκω με αρματικά νομίζω Καλή συνέχεια Αρκά, μπορέι να άργησες λίγο αλλά κάλλιο αργά..... παρά ποτέ!:wink:
να βαλω απο τωρα αγγελια οτι αναζητείτε χώρος "επιπλωμένος" για βάψιμο μοντέλου, δεν λερώνω, δεν κάνω θόρυβο και θα το προσέχω
Το κατάστημα παρέχει όλες τις ανέσεις, κομπρεσέρια, ποικιλία αερογράφων, χρωμάτων και διαλυτικών και pizza hut. Για κοπιάστε...
Πολύ μου αρέσει αυτή η ερπύστρια φαίνεται λειτουργική.
Τι λες τώρα???Θυμάσαι πως γίνεται????